31 januari 2018
Team Fitnet
De aanpak van Fitnet

Iedereen is anders! Jij bent uniek en hebt een andere aanpak nodig dan je buurvrouw.

Geen snelle oplossing en korte termijn denken. Maar een verandering voor de lange termijn. Een gedragsverandering waar je zelf achter staat. Geen dieet of verboden producten maar juist leren wat voor jou werkt. Dat is waar Fitnet voor staat. Wij helpen jou ongeacht je doelstelling met een op maat gemaakt plan!

Leefstijl, Voeding en Training

Een veel gehoorde reactie als men bij Fitnet start: ‘Dit gaat verder dan ik had gedacht.’

Wij geven jou de handvaten zodat je doelstelling werkelijkheid wordt. Nog veel belangrijker hoe kun je de behaalde resultaten behouden. Met onze fitnetacademy leer jij inzicht te krijgen in je leefstijl. Hier gaan we je vooral informeren over onze pijlers: Leefstijl, Voeding en Training. Dit zodat je gaat leren waarom iets wel of juist niet belangrijk is voor jou. Met onze Fitnet app ga je aan de slag met je voeding en kijkt je coach met je mee. Jij bepaalt wat je inneemt en ziet hoe dit werkt voor jou. Afhankelijk van je persoonlijke situatie adviseren we op het gebied van Training. Dit kan betekenen dat je geen advies op het gebied van training krijgt omdat je al voldoende beweegt. Misschien heb je een abonnement in een sportschool of wil je thuis aan de slag. Hiervoor maken we op maat trainingsschema’s en weet je door video’s wat je te doen staat. Indien je op het gebied van training nog meer ondersteuning nodig hebt kun je in ons Health Centre aan de slag.

Aan de slag

Natuurlijk zijn er 1000 redenen te bedenken waarom je niet zou starten. ‘Dat lukt mij toch niet.’ óf ‘Geen tijd voor.’ óf ‘Voor mij is het al te laat.' Klagen en de slachtofferrol innemen is nog niemand beter van geworden. Initiatief nemen en de negatieve situatie veranderen, zorgen ervoor dat jij gelukkig met jezelf zult zijn.

Wil jij blijven klagen en de slachtofferrol behouden? Vooral blijven doen maar wij achten de kans klein dat je op deze manier je doel gaat bereiken!

Wil jij initiatief nemen en de negatieve situatie veranderen? Fitnet kan hierbij helpen! Stuur een Whatsapp naar 0640795973 óf mail naar info@yourfitnet.nl óf kijk op www.fit-net.nl voor meer informatie.

Team Fitnet.