16 april 2018
Egon Claessen
De verleiding van iets NIET mogen...

Elke dag dien je vele verleidingen te weerstaan. Die chocola, dat ijsje, de zak chips, dat stuk vlaai lijken nog wel 100 keer extra langs te komen en zeg dan maar steeds nee. Het leren omgaan met deze verleidingen vraagt bewustwording en inzicht in je eigen gedrag.

Hoe vaak heb je zelf een dieet of voedingsschema’s gevolgd waarin je producten NIET mag hebben? Bij Fitnet leren we je dat je alle producten kan en mag eten. Juist iets NIET mogen maakt het verleidelijk toch?

Zeg maar eens tegen een kind dat hij/zij bijvoorbeeld niet aan de gordijnen mag zitten. Juist dan wordt het aantrekkelijk om er eens aan te voelen. Ook deze week werd er weer een mooi voorbeeld gegeven in het programma Mindfuck.  Zie het filmpje onderaan de blog. 

Producten dus NIET mogen eten gaat je geen levenslang succes geven. Ga opzoek naar de manier die voor jou werkt. Je hierbij laten coachen is heel normaal. Heb je nog een vraag over hoe jij met de verleidingen kunt omgaan? Laat het ons weten op info@yourfitnet.nl óf app je vraag naar 0640795973

Succes met de verleidingen!

Mindfuck - Kinderen en verleidingen