13 juli 2017
Egon Claessen
Een snelle oplossing om dat buikje weg te krijgen!

Ja de zon schijnt weer lekker en de temperaturen zijn lekker aangenaam. Wat zou het fijn zijn om nog vol vertrouwen in dat jurkje te passen. Wat zou het fijn zijn als je fit bent en je lekker voelt. Daarom zou een snelle oplossing ideaal zijn. Lekker 2 weken vol aan de bak en dan zijn die kilo’s er wel af. Een crashdieet, sapkuur, koolhydraatarm dieet en noem het maar allemaal op. Zulke methodes noemen we een snelle oplossing. Een snelle oplossing kan altijd en is mogelijk op zo’n 1000 manieren. Uiteindelijk creëer je vooral een enorm calorietekort waardoor je wel moet afvallen. Het probleem van deze snelle oplossingen is dat er geen gewoontes worden aangepast. Hierdoor zul je snel terugvallen in je oude gewoontes. Resultaat: korte termijn = afvallen en lange termijn = terug bij af. Vergelijk het met een bosje bloemen kopen tijdens valentijnsdag. Je partner is er heel erg blij mee maar een slechte relatie kun je met dat bloemetje niet redden.

Wat wil ik hier nu mee duidelijk maken?
Dat iedereen vrij is om te kiezen voor een snelle oplossing waarmee je kunt afvallen maar ik zou het niet adviseren. Ga ervoor om je gewoontes te veranderen en laat je hierin adviseren door experts die hiervoor opgeleid zijn. Weet waar je naartoe wilt werken door een duidelijk plan en neem hier de tijd voor. Gewoontes veranderen kun je niet in 2 weken maar uit verschillend onderzoek blijkt dat dit zo’n 60 tot ongeveer 260 dagen duurt.

Hoe moet je deze gewoontes veranderen?
Bij Fitnet maken we gebruik van onze Fitnetacademy (www.fitnetacademy.nl). In de Fitnetacademy krijg je geleerd, wat gewenste en ongewenste gewoontes zijn en hoe je deze stap voor stap kunt veranderen. Jij bepaalt dus welke gewoontes je wilt veranderen en welke je wilt behouden. Maar je kunt er ook voor kiezen om voor de snelle oplossing te gaan en veel energie te verspillen. Succes!

Wil jij je gewoontes ook gaan veranderen?
Meld je dan nu aan via www.fit-net.nl of mail/whatsapp/bel dan naar info@yourfitnet.nl / +31 640795973.