6 december 2018
Egon Claessen
Ja het is weer december!

Ja het is weer december!

Bij Fitnet begrijpen we ook dat December meer in het teken staat van verplichtingen, lekker eten en drinken, de kerstboom in de kamer en vele cadeaus. Voor velen vooral een ‘moeilijke’ maand om de verandering naar het gewenste doel te creëren. Maar is de december maand wel zo’n moeilijke maand?

De maand december is een maand waarin meerdere obstakels op je pad komen maar omdat er een boom in de kamer staat betekent dit niet dat je ongeremd los hoeft te gaan. Ga voor flexibiliteit en geniet vooral van deze maand! Je mindset speelt hierin de grootste rol. Geniet van het samenzijn met dierbaren én al dat lekkere eten en drinken (kerstkransjes, chocoladeletters, gourmetschotels, bier, wijn, champagne en….).

Bij Fitnet kijken we naar je gedragsverandering voor de lange termijn en hier hoort ook bewust genieten bij. Ben je bewust van wat je eet en drinkt en volg bijvoorbeeld je verzadigingsgevoel. Genoeg = genoeg. Ga je toch die dagen helemaal uit je plaat? Dan vinden wij dit helemaal niet erg. Jij bent zelf verantwoordelijk voor je verandering en wij willen jou daar maar al te graag bij ondersteunen.

Ga dus samen met je coach opzoek naar de oplossing die voor jou werkt. Wacht je liever op het nieuwe jaar en wil je die goede voornemens laten slagen in 2019? Ga ervoor! Hier enkele tips. 

Je mindset is leidend om een verandering voor de lange termijn te creëren. In onze volgende blog zullen we je hier nog meer over informeren.

Een hele fijne december maand gewenst en geniet bewust ;)