28 augustus 2017
Egon Claessen
Mijn leefstijl veranderen… Hoe dan?

Mijn leefstijl veranderen… Hoe dan?
Je leefstijl veranderen is niet makkelijk. Bezig zijn met je voeding, structuur in de weekenden creëren, omgaan met die tante die dat stukje vlaai aan je wilt geven en nog veel meer… alle inspanning en dan geen verandering op de weegschaal (F***). Het is natuurlijk behoorlijk frustrerend als je gemotiveerd aan de slag bent en geen resultaat te zien krijgt.

Perfectie nastreven
Het liefst wil je zo snel mogelijk resultaat zien en hier wil je alles voor doen. Het probleem is juist dat je hiermee teveel in een keer wilt. Ga stap voor stap aan de slag om je verandering voor de lange termijn vorm te geven. Hier komen obstakels op je pad en dit is normaal. Iedereen maakt hierin fouten en juist leren van de fouten maakt dat je resultaat op de lange termijn gaat ontwikkelen. Door dit met een coach te bespreken krijg je inzicht in je fouten en hoe je deze in het vervolg kunt voorkomen. Niemand is perfect en gelukkig is dat ook niet nodig. Ga dus ook niet opzoek naar die perfecte voedingsdag of perfecte weekend want dat is gedoemd te mislukken. Ben je vaak op zoek naar de perfectie?

Geen tijd
Ken je ook die mensen die het altijd druk lijken te hebben? Ken je ook die mensen die het nooit druk lijken te hebben? Ze hebben bijvoorbeeld een drukke baan, een gezin, gaan 3x per week sporten en doen ook nog vrijwilligerswerk. Iedereen heeft 24uur in een dag zitten en bepaald de invulling hier zelf van. Denk aan werk, bezigheden zoals je Facebook checken, tv kijken, de was doen enzovoorts. Heb je al eens nagedacht over je tijdsindeling? Wat is nu écht belangrijk?

Kennis
Je kunt nog zoveel kennis hebben en weten wat je moet doen maar de daadwerkelijke uitvoering ervan is een ander verhaal. Zoek steun bij een coach die je hierin kan volgen en snapt wat er speelt. Een coach kan je inspireren, motiveren en zorgt voor die spreekwoordelijke stok achter de deur.

Binnen Fitnet zijn we ons ervan bewust dat elke persoon anders is. Uiteindelijk kies je zelf voor de levensstijl die je wilt leiden. Je staat er immers niet alleen voor. Heb je nog vragen hoe jij je levensstijl kunt aanpassen? Meld je voor 1 september aan voor onze workshops en stel hier al je vragen! www.fitnetacademy.nl/workshops