Anke Dassen-Hendriks

Ik zat al een langere tijd niet lekker in mijn vel. Mijn gewicht stoorde me enorm maar de motivatie om hier iets aan te doen ontbrak. Wel ben ik begonnen met sporten,maar al snel merkte ik dat dit niets aan mijn gewicht deed. Toen twee mensen op 1 week aan me vroegen “ ben je weer zwanger” was ik er helemaal klaar mee. Er moest nu echt iets gaan gebeuren!

Ik heb me toen bij Fitnet aangemeld omdat ik altijd fantastische resultaten voorbij zag komen. Geen crash dieet, shakes of koolhydraatarm dieet. Gewoon bezig en bewustzijn met je leefstijl en voeding. Ik werd gekoppeld aan mijn coach Egon.

Samen keken we naar mijn doelen en hoe deze te bereiken. Iedere twee tot drie weken kwamen we samen, dit vond ik erg prettig. Die stok achter de deur was precies wat ik nodig had. Bewustwording van eten ontbrak bij mij en dit heb ik dan ook als eerste aangepakt. Ik was telkens bezig met “ dit is goed en dit is fout” maar door Fitnet heb ik geleerd dat er geen goed of fout bestaat.

In het begin was het even wennen, het is natuurlijk een hele omschakeling, maar al snel ging dit vanzelf. Ik durf weer gewoon een chocolaatje of koekje te eten zonder me schuldig te voelen. Ik voel me fitter, gezonder en vooral zelfverzekerder!

Ik ben er nog niet helemaal maar ik weer zeker dat als ik door blijf gaan met mijn huidige leefstijl dat ik dit zeker ga bereiken.

Egon, heel erg bedankt voor je coaching en steun de afgelopen 6 maanden!