Annemarie Selder

‘De afgelopen drie jaar worstelde ik veel met mijn voeding. Ik volgde een  koolhydraatarm dieet en ik sportte veel. Heel extreem allemaal als ik daar nu op terug kijk. Het koolhydraatarm dieet hield ik niet meer vol en ik was op zoek naar een stuk balans in mijn voeding. Ik ben bij Fitnet gekomen met als doelstelling om mijn “laatste” 5 kilo af te vallen en meer balans te vinden in mijn voeding.

 Ik was altijd heel angstig voor koolhydraten, want toen ik eenmaal weer koolhydraten ging eten, kwam ik weer bij. Dit wilde ik niet! Daarnaast werd ik bang gemaakt door alle media en mensen om me heen, want iedereen riep altijd dat koolhydraten slecht waren.

Door Fitnet is mijn mening over voeding veranderd en heb ik volledig ondervonden dat ik kan afvallen, ondanks dat ik gewoon alles eet. Momenteel heb ik het vertrouwen gekregen dat ik gewoon normaal kan eten, zonder de hele dag bezig te zijn met mijn voeding. Dat geeft me een gevoel van rust!

De combinatie van de voedingsapp van Fitnet en de gesprekken met mijn coach Rick, is mijn succesformule geweest! Ik heb weer conditie en heb veel meer energie! Bovendien stimuleren de complimentjes van de mensen die mij al lang niet meer gezien hebben! Dat voelt goed! Ik heb nu het vertrouwen dat ik kan zeggen ‘dit resultaat ga ik vasthouden!’