Daphne Bijlsma

Hallo Daphne een hele speciale transformatie heb je doorgemaakt in het afgelopen half jaar. Kun je beschrijven hoe deze mooie veranderingen zijn gecreëerd?  

Voor mijn zwangerschap had ik al verschillende pogingen gedaan om een paar kilo af te vallen, echter steeds zonder resultaat.

Tijdens mijn zwangerschap ben ik heel wat kilo’s aangekomen die er voor mijn gevoel ook veel te langzaam af gingen. Iedereen om me heen vertelde maar dat het tijd nodig had, alleen voelde ik mezelf totaal niet happy meer in mijn eigen lijf. Er moest iets gebeuren.

Via via kwam ik terecht bij Fitnet, door de positieve verhalen heb ik de stap richting Fitnet gezet.

Wat mij vooral heel erg aansprak was het idee dat ik geen “dieet” hoefde te gaan volgen maar gewoon alles mocht eten.

 Wat is voor jou het leerproces geweest in de afgelopen 6 maanden? 

In het begon voelde ik me steeds erg schuldig wanneer ik ook maar een snoepje at, Egon heeft me hierin heel fijn begeleid waardoor ik ben gaan realiseren dat dat best allemaal kan zolang je je maar bewust bent van je inname.  

Ik ben me veel meer bewust van mijn voedsel inname geworden, ik let nu onbewust elke dag op en weet wanneer het genoeg is.

Verder heb ik het als heel fijn ervaren om bij Fitnet in een groepje te sporten, ieder op zijn eigen niveau en allemaal met hetzelfde doel.

Ik had een half jaar geleden niet durven dromen dat ik dit resultaat zou behalen! Zonder de hulp en motivatie van Egon was mij dit nooit gelukt! Bedankt :)