Jolanda Ettema

Fitnet Group Counseling

Periode: 6 maanden

Had je ooit verwacht dat je na 6 maanden op dit punt zou staan?

Als je me van tevoren had verteld dat ik een half jaar later met zo’n geweldig resultaat hier zou staan, had ik je voor gek verklaard. Hoewel ik redelijk prestigieus ben aangelegd had ik dit echt nooit verwacht. Ik ben heel trots dat ik bijna 14 kg in gewicht omlaag ben gegaan en belangrijker nog meer dan 10% vet heb verloren. 

Wat heeft jou hierbij geholpen?

Ik heb van jullie coaches de handvatten gekregen om tot dit resultaat te komen. Natuurlijk ben ik er zelf actief mee aan de slag gegaan. Maar de stok achter de deur had ik wel echt nodig. Ik heb geleerd hoe mijn lichaam werkt en ben me heel bewust geworden van mijn voeding. Zonder jullie was het niet gelukt; jullie mogen ook echt trots zijn op dit mooie bedrijf zoals jullie dat neergezet hebben. 

Hoe ziet jouw nieuwe leefstijl eruit?

Doordeweeks zorg ik dat mijn keuzes wat betreft voeding zo zijn, dat ik ruimte overhoud om in het weekend gewoon mijn wijntje te drinken. Ik laat dit ook echt niet staan, sowieso eet ik waar ik zin in heb, maar kijk wel goed of ik niet te veel eet. Ik sta versteld dat het me zo makkelijk afgaat en heb veel vertrouwen dat ik dit resultaat ga vasthouden.