Joyce Goossens

De reden voor mij om bij Fitnet te starten was omdat ik absoluut niet lekker in mijn vel zat en niet tevreden was met mezelf! Door de diagnose “schildklierkanker” in 2014, waardoor ik 2 operaties en een bestraling moest ondergaan, zag ik door de bomen het bos niet meer. “De kilootjes” vlogen eraan. Ik kreeg ze met geen mogelijkheid meer eraf. En dat moest veranderen en daarom heb ik contact met Fitnet gezocht.

Ergens wist ik wel waar het fout ging, maar door de gesprekken met Rick, de handige app en de opdrachten die ik kreeg vond ik weer de balans die mijn lichaam nodig had. Anders eten en nieuwe producten aan mijn lijstje toevoegen werden een succes voor mij! 

Doordat ik de voeding niet meer als “goed of fout” zie en er bewuster mee bezig ben gaat het eigenlijk vanzelf.

Ik heb tot nu toe heel veel geleerd, maar op persoonlijk vlak nog wel het meeste. Ik heb naar mezelf toe bewezen dat je zelfs met een medische achtergrond zoals ik die heb, levend zonder schildklier en met hormoontabletten, je doelen kunt bereiken! Je moet het alleen echt willen!! 

Mijn succesfactoren zijn echt wel mijn doorzettingsvermogen en motivatie. Ik wilde een betere versie van mezelf; weer lekker in mijn vel zitten en vooral in de spiegel kunnen kijken. Nou ik ben hard op weg! De tips die ik krijg van mijn coach neem ik met beide handen aan om mijn einddoel te bereiken. 

Hoe mijn toekomst er op medisch gebied gaat uitzien, is niet te zeggen. Maar mijn toekomst op persoonlijk vlak ziet er toch echt super uit! Ik voel me fitter, sta veel positiever en sterker in het leven, maar het belangrijkste ik zie een betere versie van mezelf in de spiegel. Bijna 7 kg en heel wat centimetertjes minder, zorgt ervoor dat ik weer lekker in mijn vel zit!

Dus ook met een medische achtergrond is afvallen mogelijk, daar ben ik het bewijs van! Als je zelf wilt en je staat er volledig achter, doe het dan!! Je zult versteld staan van wat je kunt bereiken! 

Mede door mijn coach Rick is me dit gelukt, bedankt hiervooršŸ˜Š!

 Groetjes,

 Joyce Goossens