Joyce Kitzen

Same Shirt Different Feeling

 

Kun je eens kort vertellen hoe de afgelopen 6 maanden voor jou zijn verlopen?

Het is me allemaal heel goed bevallen. Ik ben ook zeer gemotiveerd geraakt om te komen sporten. Natuurlijk heb je wel eens een mindere dag qua motivatie, maar als ik dan éénmaal bij Fitnet ben geweest, weet ik weer waarom ik het doe. We zijn een half jaar geleden met twee mensen begonnen in onze groep en inmiddels zijn we met z’n tienen. De afwisseling tussen trainen en het ‘sociale’ vind ik erg fijn. 

Hoe sta je tegenover je doel van 6 maanden geleden?

Ik heb mijn doel eigenlijk wel bereikt. Ik ben veel fitter en ik slaap ook weer echt goed. Ik merk ook dat mijn gewicht echt wel veranderd is en dat is erg fijn, zeker nu ik wat ouder word. ’s Avonds ben ik minder moe, zeker na een lange dag werken. Nu heb ik ’s avonds gewoon nog energie over. Zelfs het fietsen, waar ik een hekel aan heb, hou ik beter vol. Voorheen was het voor mij al lastig om de trappen op te lopen zonder buiten adem te zijn. 

Wat zijn de succesfactoren voor jou geweest?

De combinatie van sporten met voeding heeft voor mij heel veel gedaan. Ik ben nu bewust bezig met mijn voeding, zoals kijken naar hoeveel vetten en koolhydraten ik elke dag binnenkrijg. Ik heb heel veel sociale gelegenheden, waardoor ik geleerd heb dat ik door de week gewoon iets strikter moet zijn, dan kan ik in het weekend de touwtjes ook wat laten vieren. Dit is wel iets wat ik belangrijk vind. Het is ook echt fijn om met de Fitnet App producten op te zoeken waarvan ik niet weet wat er in zit. Zo weet je precies wat je binnenkrijgt. 

Hoe kijk je vooruit?

Ik wil mijn doel graag vasthouden en besef dat ik daar ook voor zal moeten blijven bewegen. De komende maanden ga ik veel wandelen. Ik heb er alle vertrouwen in dat het ook gaat lukken!