Kelsey

Hi Kelsey 4 maanden geleden ben je gestart met het Fitnet avontuur. Wat een geweldige verandering heb je tot nu toe doorgemaakt. Kun je ons meer vertellen over het proces wat je tot nu toe hebt doorlopen?

Ik ben zo ontzettend blij dat ik de stap naar Fitnet genomen heb! Ik had al zoveel manieren geprobeerd van uren lang zweten in de sportschool tot dure afslankpillen en noem maar op... Iedereen om mij heen zag ik wel afvallen en in mooie kleding rondlopen. Ik wist het niet meer, moest ik het maar accepteren dat ik voor altijd dik zou blijven? Nee! Ik wou dit echt niet meer. Toen kwam ik bij Fitnet terecht, en wow wat was dat de beste keuze die ik heb gemaakt! Wat was het spannend in het begin en wennen. Iedere dag je voeding bijhouden en nadenken van zou ik dit wel mogen eten? JA! Bij Fitnet krijg je geleerd dat je letterlijk ALLES ja alles mag eten!! Alleen de porties moet je voor jezelf veranderen. Ik ben zo geschrokken hoeveel er in bepaalde voeding zit wat ik eerst gewoon dagelijks in mijn mond propte zonder enig bewustzijn! Het is zo ideaal dat je jezelf niet hoeft uit te hongeren of alleen maar “gezonde dingen“ moet eten om af te willen vallen. Ik dacht altijd dat je alleen kon afvallen met gezonde voeding. Maar Fitnet heeft mij zo bewust gemaakt van wat ik nu eigenlijk allemaal eet en kan eten. Zelfs uiteten en snoepen mag en kan gewoon! Egon heeft mij zo goed begeleid in dit proces en ook mijn trainers Rick en Demen helpen me enorm goed bij de trainingen! 

Als je nu naar de verandering kijkt wat zijn dan de gedachten die bij je opkomen?

Als ik nu terug kijk na oudere foto’s denk ik “wow was ik echt zo?“ Dat is iets wat ik nooit van me leven meer wil! Want ik schaam me als ik dat zie, dat ik het zover had laten komen! Er is zoveel voor me verandert ondertussen. Ik hou nu weer van winkelen want nu hoef ik niet meer bij maatje XL te kijken nee maar bij maatje M of zelfs maatje S! Ik ben eindelijk weer van mijzelf gaan houden en durf mijzelf eindelijk weer met trots aan te kijken in de spiegel. Iets wat ik alleen maar had kunnen dromen. Ook ging ik al jaren niet meer na een openbaar zwembad toe omdat ik mij zo erg schaamde! Nu vind ik het gewoon leuk om daar na toe te kunnen gaan zonder mij te hoeven schamen. Nu hoef ik niet meer na andere te kijken dat hun wel in mooie jurkjes en broeken rondlopen nee nu kan ik ze zelf ook eindelijk aan! Soms is dat nog steeds niet te beseffen omdat je zoiets nooit dacht van te voren. Ik raad iedereen Fitnet aan als je hulp nodig hebt bij het afvallen want écht dit is DE oplossing! Je komt er zo bewuster en slimmer uit dat het je hele leven veranderd. Deze verandering is niet voor even, nee Fitnet is een verandering voor heel je leven! 

Hartstikke bedankt Fitnet door jullie kan ik eindelijk de persoon zijn die ik altijd al had willen zijn.