Manon Doorneveld-Schuffelen

Kun je kort samenvatten hoe je de afgelopen 6 maanden hebt ervaren en waarom dit voor jou zo goed heeft uitgepakt?

 De afgelopen 6 maanden heb ik als zeer fijn ervaren bij fitnet. Elke maand was een stapje korter bij de IK die ik altijd heb willen zijn en alleen maar van durfde te dromen. Dat ene einddoel dat mijn trouwjurk me eindelijk weer zou passen.

Fitnet heeft zo goed voor mij uitgepakt dankzij hun goede aanpak, het bewust laten worden van de voeding maar vooral ook de steun van mijn geweldige Coach Egon.

 Je had nooit verwacht dat je na 6 maanden op dit punt zou staan. Kun je proberen uit te leggen hoe dit toch gelukt is en hoe je je anders voelt dan 6 maanden geleden?

 Toen ik begon bij fitnet durfde ik niet eens te hopen dat ik mijn einddoel (het passen van mijn trouwjurk) zou gaan bereiken laat staan mijn 2de einddoel wat ik hierna stelde.

Maar door de geweldige apps, vertrouwen in mij door mijn coach ging het makkelijker dan ik had verwacht. Op een of andere manier ging er een knop om en het ging me zo goed af dat ik alleen maar meer wilde en steeds meer gedreven was om iets te behalen.

Ik voel me niet alleen fysiek maar ook vooral mentaal een totaal ander mens. Fitter, minder down maar vooral meer zelfverzekerd. Wie ik ??? Ja, ik hou eindelijk van mezelf. En durf weer naar mezelf te kijken in de spiegel.

Hoe veel vertrouwen heb jij erin dat je dit resultaat gaat behouden?

 Ik heb er meer dan 100 procent vertrouwen in dat ik dit resultaat ga behouden. Door het bewust worden van de voeding en de trainingsschema's waarmee ik thuis kon trainen. Kijk ik nu heel anders tegen voeding en sporten aan. En dat bakje chips of een toastje kan echt wel hoor!!

Ik ben zo gedreven door de afgelopen 6 maanden dat als ik foto's terug kijk dat ik me afvraag hoe ik het ooit zover heb kunnen laten komen. Dit is de nieuwe IK en dat blijft.

Wat zou je andere mensen willen meegeven, die ook een soortgelijk doel hebben als jij?

Ik wil iedereen die een soortgelijk doel heeft als mij meegeven. Dat je de stap moet zetten wanneer je er 100 procent ZELF achter staat.

Zelf over de bewuste drempel heen stappen en vooral DURVEN.

Door de geweldige begeleiding en coaching van Egon en Rick gaat je dit zeker lukken.

Beste Team fitnet en vooral mijn geweldige coach Egon. Bedankt voor de afgelopen 6 maanden jullie vertrouwen in mij, de fijne gesprekken en net even dat zetje in de goede richting. Een team een taak.