Marloes Maes

Ik ben naar Fitnet toegekomen, omdat ik me graag beter wilden voelen, mentaal en fysiek. Mijn vader was al bezig bij Fitnet en hij had er goede ervaringen mee. Hij adviseerde mij dus om te gaan starten bij Fitnet.

In de jaren hiervoor heb ik al vaker geprobeerd om af te vallen. Dan was ik bijvoorbeeld 10 weken erg streng op mezelf en viel ik een aantal kilo's af. Maar uiteindelijk kwam er een steeds een punt zoals een feestje of de vakantie waarna ik mezelf niet meer kon herpakken. Ik viel dan weer terug in mijn oude gewoontes en voor dat ik het wist zaten de kilo’s er weer bij!

Mijn eerste fase bij Fitnet zit er bijna op. Ik moet zeggen dat ik het de eerste twee maanden zwaar had. Ik zat erg in de knoop met mezelf. Er was steeds een stemmetje in mijn hoofd die zei ‘’je moét gezond eten’’!  Maar met de hulp van mijn coach Elvira, zie ik het nu veel meer als een proces. Zo heb ik bijvoorbeeld geleerd dat ik gewoon een chocolaatje kan eten, zonder dat dit mijn hele dag verpest. Momenteel heb ik van mijn huidige leefstijl, een gewoonte gemaakt! Als laatste heb ik ook veel geleerd op het gebied van training. Ik wist niet dat daar nog zoveel meer in te winnen viel.

Natuurlijk ben ik er nog niet! Ik ga gewoon door naar fase twee! Want ik wil mijn huidige leefstijl blijven volhouden op de lange termijn! Mijn streven is om toe te werken naar een gezond vetpercentage.