Stacy Stevens

Hi Stacy 3 maanden geleden ben je gestart met het Fitnet avontuur. Wat een geweldige verandering heb je tot nu toe doorgemaakt. Kun je ons meer vertellen over het proces wat je tot nu toe hebt doorlopen?

Na mijn 2de zwangerschap nam mijn gewicht langzaam toe. Ik zat heel vaak slecht in m'n vel en was heel erg onzeker over mezelf. Ik wou heel graag de kilo's kwijt maar was altijd wel redenen aan het zoeken waarom het niet nodig was om af te vallen. Elke dag zei ik tegen mezelf dat het heel normaal was om bij te komen na een zwangerschap en dat ik het maar moest accepteren want ik ben nu tenslotte mama. ‘s Morgens als ik opstond was het vreselijke gevoel er weer. Ik moet er nu echt wat aan gaan doen en daarna dacht ik weer nee nee je bent mama dit is heel normaal. Ik merkte aan mezelf dat ik vast zat in een soort web. Op een dag was ik het gewoon helemaal zat en besloot me aan te melden bij Fitnet. Ik zag de goede resultaten op facebook en het concept sprak me gewoon aan. Ik kan alleen maar zeggen WAUW!!! Er is een wereld voor me opengegaan het ging me allemaal zo makkelijk en snel af dat ik dacht waarom heb ik dit niet eerder gedaan? Er worden geen beperkingen opgelegd en ook de gesprekken met mijn coach Egon waren heel fijn. Deze gesprekken zie ik als een stok achter de deur. Ik voel me zoveel lekkerder in m'n vel! Ik voel me weer de oude ik van vroeger. Nooit gedacht dat ik het zou zeggen maar ik ben trots op mezelf! Egon ik wil je bedanken.

Als je nu naar de verandering kijkt wat zijn dan de gedachten die bij je opkomen?

Als ik nu naar de veranderingen kijk dan denk ik : WAUW en nog eens WAUW!!! Ben ik dit?? Ja dit ben ik echt! Nooit gedacht dat dit mij zou lukken en het me zo makkelijk zou af gaan. Ik voel me een veel sterker persoon zowel innerlijk als uiterlijk. Eindelijk geen schaamte meer naar mezelf toe. Alleen maar trots!

Wat heb je bij Fitnet geleerd?

Wat ik vooral bij Fitnet heb geleerd is dat je niet onzeker hoeft te zijn. Er is namelijk geen goed of fout. Ook kan je gewoon alles eten wat jij wilt zonder na te hoeven denken of het wel of niet mag. Nee alles mag! Zolang ik maar weet wat ik doe. Fitnet heeft mij als persoon ook veel sterker gemaakt ik kijk nu veel anders tegen dingen aan. Negativiteit trek ik me nu veel minder aan dan vroeger. Fitnet heeft bij mij de puntjes op de ‘i’ gezet en dit had ik nodig! Dit is de nieuwe ik voor altijd! Ik wil mijn coach Egon bedanken voor de fijne gesprekken. Op naar de toekomst!