Whoody Hendriks

Hi Whoody, wat een enorme transformatie in een half jaar. Je bent niet iemand van veel woorden maar toch willen we meer over deze transformatie te weten komen.

Kun je kort samenvatten hoe je de afgelopen 6 maanden hebt ervaren en waarom dit voor jou zo goed heeft uitgepakt?

Ik had nooit gedacht dat dit proces zo zou gaan verlopen. Vanaf het begin had ik om de 2 weken een contactmoment met mijn coach wat ik als een stok achter de deur heb ervaren. Nooit gedacht dat ik zoveel motivatie zou krijgen en de wilskracht kon opbrengen om dit voor elkaar te krijgen. De resultaten gaven me echt een kick om steeds verder te gaan.

Je had nooit verwacht dat je na 6 maanden op dit punt zou staan. Kun je proberen uit te leggen hoe dit toch gelukt is en hoe je je anders voelt dan 6 maanden geleden?

Ik had zeker niet verwacht dat ik tot dit punt zou komen. De verandering waarmaken is iets wat ik ook echt wilde. Met de juiste motivatie, wilskracht en discipline wist ik dat het goed ging komen. In de gesprekken met mijn coach werd me steeds duidelijk dat ik op het juiste pad zat. 

Hoe veel vertrouwen heb jij erin dat je dit resultaat gaat behouden?

Ik heb heel veel vertrouwend dat ik resultaat voor altijd zal behouden. Terug zoals het was zal me nooit meer gaan gebeuren. Hier ga ik zelf voor waken en mijn omgeving zal me hier ook op mogen aanspreken als dit zou gaan gebeuren. Ik weet wat ervoor nodig is om zo verder te gaan. Dit gaat helemaal goed komen!

Wat zou je andere mensen willen meegeven, die ook een soortgelijk doel hebben als jij?

Ik zeg altijd; als ik het kan, kan iedereen het! Als je echt de verandering wilt zou ik gewoon beginnen. Zorg dat je gemotiveerd bent en blijft en durf hulp hierin te vragen.