bezig met laden...
BEN JE OPZOEK NAAR DE VERANDERING?

Of je nu beter in je vel wilt zitten, afvallen, spiermassa vergroten, fitter zijn of zelfverzekerder worden, Fitnet helpt je met een plan op maat! Door optimale persoonlijke begeleiding ga je aan de slag om de verandering werkelijkheid te maken. De combinatie van de drie onderdelen leefstijl, voeding en training is volgens ons namelijk de sleutel tot een gezonde leefstijl.

Fitnet gaat daarbij nog een stap verder. We richten ons niet op korte maar op lange termijn resultaten. Samen met jou maken we daarvoor een plan op maat. Onze coaches bezitten de kennis en vaardigheden om jou de juiste handvatten te geven voor een duurzame en gezonde leefstijl.

Bij Fitnet kun je kiezen tussen 4 verschillende pakketten. Hoe intensief je begeleid wilt worden, bepaal je helemaal zelf. Bij het Basic- en Fullcoachingspakket zul je vooral “online” gecoacht worden, met behulp van onze YourFitnet App. Er bestaat ook de mogelijkheid om persoonlijk af te spreken. Dit kan in ons Fitnet Health Centre te Geleen.

leefstijl | voeding | training

Bij Fitnet richten wij ons integraal op drie onderdelen: leefstijl, voeding en training. Je begint je reis bij Fitnet altijd met een digitale intake. Aan de hand van deze gegevens wordt samen met jou en je coach een persoonlijk plan gemaakt voor zes maanden.

 

Het onderdeel leefstijl is binnen Fitnet een essentieel onderdeel, omdat hier gekeken wordt naar gewoontes en gedrag. Door actief aan de slag te gaan met het veranderen van je leefstijl, krijg jij alle handvatten voor een langdurig resultaat. Onze Fitnet coaches zijn gespecialiseerd in gedragsverandering en staan 24/7 voor jou klaar.

lees meer ››

 

Er zijn talloze diëten en methoden te vinden op het gebied van voeding. Bij Fitnet werken wij niet met diëten of pilletjes, maar kijken we naar je huidige voedingspatroon en voorkeuren. We bepalen niet wat je moet eten, maar geven je duidelijke voedingsrichtlijnen die bij jou en je doelstellingen passen. Met je coach ga je aan de slag om er achter te komen wat voor jou werkt.

lees meer ››

 

Voldoende beweging hoort bij een gezonde leefstijl. Binnen Fitnet kun je zelf bepalen hoe intensief jij begeleid wilt worden op het gebied van training.
Onze bewegingsdeskundigen hebben alle kennis en expertise in huis om iedereen een programma op maat te bieden.

lees meer ››

Welk pakket past bij jou?

Iedereen heeft een eigen, persoonlijke motivatie om zijn leefstijl te verbeteren. En de doelstellingen verschillen per persoon. Daarom biedt Fitnet begeleiding op maat door middel van verschillende pakketten.

Aanmelden kan online. Na je aanmelding ontvang je direct een e-mail ter bevestiging. Vervolgens ontvang je binnen een paar dagen per mail een uitnodiging voor het invullen van je online intake. Daarna nemen we telefonisch contact met je op en nodigen we je uit voor een persoonlijke kennismaking op onze Fitnet locatie.

We krijgen zo een duidelijk beeld van jou en je doelstellingen. Ons team van experts gaat je optimaal adviseren. Aan de hand van je plan krijg je een persoonlijke coach toegewezen waarmee je jouw weg naar een betere leefstijl gaat bewandelen. De YourFitnet App is een belangrijk hulpmiddel daarbij.

Hieronder lees je wat elk pakket je biedt. Wil je de pakketten eenvoudig met elkaar vergelijken?
Download dan het handige overzicht.

1
Basic
coaching


€ 55 per maand

Dit pakket heeft alles wat je nodig hebt voor een gezonde leefstijl. Samen met je persoonlijke coach ga je aan de slag met de onderdelen voeding en leefstijl. Beweeg jij al voldoende en/of ben je al lid bij een sportvereniging? Het onderdeel training kun je bij dit pakket helemaal zelf invullen.

2
Full
coaching


€ 65 per maand

Naast de begeleiding op de onderdelen voeding en leefstijl word je ook begeleid bij je training. Elke 3 weken ontvang je een nieuw trainingsschema. Hiermee ga je zelfstandig aan de slag. Door middel van animaties kun je precies zien wat er van je wordt verwacht. Train je liever thuis dan in een sportschool? Geen probleem, ook hier maken wij schema's voor.

3
Group
counseling


€ 95 per maand

Wil jij werken aan een gezonde levensstijl en nóg intensiever begeleid worden op het gebied van training? Met Group Counseling wordt de training door ons verzorgd op onze Fitnet locatie. Deze training wordt gegeven door één van onze Health Counselors. Je gaat samen met je groep op een leuke en verantwoorde manier werken aan je eigen fitheid.

4
Personal
counseling


v.a. € 225 per maand

Dit is de meest intensieve vorm van begeleiding, waarbij je 1-op-1 (of 1-op-2) met je eigen Health Counselor aan de slag gaat. Welke doelstelling je ook hebt, wij verzorgen voor jou een plan op maat. De intensiteit en begeleiding op de onderdelen leefstijl, voeding en training worden bij dit pakket specifiek voor jou doelstelling ingevuld.

Het team

Het Fitnet Team bestaat uit drie enthousiaste mensen die maar één doel voor ogen hebben: jou optimaal begeleiden naar een gezond én fit leven.

De passie voor het begeleiden van mensen is bij Egon, Rick en Demen ontstaan vanuit een andere achtergrond. Er is wel een gemeenschappelijk factor. Ze komen uit de (top)sportwereld. Rick is ex-profvoetballer van o.a. Fortuna Sittard en F.C. Hansa Rostock. Demen is ex-profvoetballer van Fortuna Sittard. Waar Rick en Demen vooral op het veld voetbal speelden, heeft Egon furore gemaakt in het zaalvoetbal. Hij schopte het tot het Nederlands team.  
Het Fitnet Team is breed opgeleid en werkt op basis van wetenschap. Ze gaan jou dus geen onzin verkopen. Daarbij hebben ze allen een eigen specialiteit waarmee ze meerdere doelgroepen optimaal kunnen begeleiden.

    Wil je een van de coaches een vraag stellen? Stuur je vraag via Whatsapp!

Ervaringen
Blog
Contact
Vragen? Of wil je meer informatie?

Stuur ons vrijblijvend een bericht!
Je ontvangt altijd binnen 3 werkdagen een reactie.

Follow us
Locatie
Groenstraat 33
6162EM Geleen
06 40 79 59 73
Fitnet heeft ook WhatsApp

Parkeren

Dat kan in de parkeergarage onder de markt in Geleen. Via de roltrap ga je naar boven. Hier ga je bij de sns bank de bocht om en je staat bij ons voor de deur.