Leefstijl

Yourfitnet App

PERSOONLIJKE COACHING
Je gaat een half jaar intensief werken aan je doelstellingen. Omdat dit niet altijd zonder slag of stoot gaat, staan de Fitnet coaches 24/7 voor jou klaar. Een persoonlijke, optimale begeleiding staat voorop. Je kunt met al je vragen bij je persoonlijke coach terecht via onze YourFitnet App. Binnen 24 uur krijg je antwoord op al jouw vragen. Heb je intensievere begeleiding nodig? Dan bespreken we je vragen in een persoonlijk gesprek op onze Fitnet locatie. 

FITNET ACADEMY
De Fitnet Academy neemt je mee op een reis door de complexe wereld van leefstijl, voeding en training. Door een blijvende gedragsverandering te creëren, wordt het doel gezonder leven haalbaar. Waar heb jij nu iets aan? Wat is waarheid en wat is onzin? De Fitnet Academy geeft antwoord op de vraag wat voor jou een gezonde leefstijl is. Dit doen we op basis van de laatste wetenschappelijke inzichten, kennis en expertise. Door middel van interactieve video’s, opdrachten, blogs en workshops ga je op een praktische manier leren waarom je iets doet. Wil je meer weten over dit unieke concept? Ga dan naar de website van Fitnet Academy voor meer informatie of neem contact met ons op.

FITNET WORKSHOPS
Er is ongelofelijk veel informatie op internet te vinden over gezondheid. Je herkent het vast; je wordt via de media constant beïnvloed en krijgt iedere dag talloze tips en adviezen over wat wel en wat niet gezond is. Over diverse onderwerpen is echter nogal wat discussie. De één roept bijvoorbeeld dat koolhydraten slecht zijn en de ander spreekt dit tegen. Het resultaat: je ziet door de bomen het bos niet meer. In de workshops van Fitnet gaan wij in op veelvoorkomende vragen en delen wij onze visie over allerlei onderwerpen. In een ontspannen omgeving ga je zelf nadenken over de verschillende onderwerpen. Daarna ga je naar huis met nieuwe praktische inzichten. Wil jij onze workshops graag bezoeken? Kijk op de website van Fitnet Academy wanneer de eerstvolgende workshops zijn.