Training

THUIS / SPORTSCHOOL
Ga jij graag zelfstandig aan de slag gaat met je trainingen? Dat kan! Onze coaches stellen dan trainingsschema’s voor je samen die je gemakkelijk met behulp van onze YourFitnet App kunt uitvoeren. Aan de hand van animaties zie je eenvoudig welke oefeningen je moet uitvoeren. Elke 3 weken staat er een nieuw trainingsschema voor je klaar.

Heb je al een abonnement bij een sportschool? Dan maken wij een op maat gemaakt trainingsschema voor in de sportschool. Train je liever thuis? Dan krijg je een aangepast trainingsschema, waardoor je ook gewoon thuis kunt trainen. Fitnet biedt daarnaast ook thuistrainingspakketten aan waardoor je direct van alle benodigde materialen bent voorzien.

Sport je al bij een sportvereniging en/of beweeg je voldoende? Dan heb je geen begeleiding op het gebied van training nodig en volstaat het basic coaching abonnement voor jou.

Ben jij op zoek naar meer begeleiding tijdens training? Of vind je het gewoon leuker om in een groep te sporten? Dan is Group Counseling of zelfs Personal Counseling iets voor jou.

GROUP COUNSELING 
Bij Group Counseling training je op onze Fitnet locatie. Deze training worden altijd verzorgd door één van onze Health Counselors; ze begeleiden je op een specifieke en intensieve manier. Op vaste dagen en tijdstippen ga je aan de slag om samen met je groepsgenoten het uiterste uit jezelf te halen. Het aanbod is zeer gevarieerd; iedereen kan op zijn/haar niveau meedoen. Een combinatie van kracht- en conditieoefeningen vormen hierbij de basis voor een gezond en fit lichaam.

PERSONAL COUNSELING
Heb jij het druk, maar wil je je gezondheid niet uit het oog verliezen? Bij Personal Counseling word je alleen (of met z’n tweeën) intensief begeleid. Dit is de meest intensieve vorm van begeleiding. Je gaat op de Fitnet locatie aan de slag met je eigen Health Counselor, waardoor je nog specifieker aan de slag kunt met het realiseren van jouw doelen. Daarnaast kun je met je coach samen bepalen op welke dagen en tijdstippen je wilt trainen.

YourFitnet App