'De aanpassing van jouw gedrag is het medicijn voor een gezonder leven'

'De aanpassing van jouw gedrag is het medicijn voor een gezonder leven'

Coaching op leefstijl

Gedragsverandering

Om een verandering in je leefstijl te creëren is inzicht krijgen in je gedrag van essentieel belang. Hierbij is iedereen verschillend en heeft eenieder eigen voorkeuren en gewoontes. Bij Fitnet houden we hier rekening mee en kijken we naar de gedragsverandering voor de lange termijn. Het vormen van nieuwe gewoontes en succesvolle mindset brengt veel vragen met zich mee. De ondersteuning op basis van wetenschappelijke onderbouwing zal gebeuren door onze coaching.


Persoonlijke coaching


Binnen elke begeleidingsvorm van Fitnet krijg je een persoonlijke coach toegewezen die je elke dag al je vragen kunt stellen via onze app. Ook kijkt deze coach met je mee op afstand. Hierdoor weet je zeker dat de zogenaamde stok achter de deur er altijd zal zijn. Indien je in de mogelijkheid bent om bij ons op locatie langs te komen zullen we ook gesprekken en metingen uitvoeren om je voortgang te bepalen. Structuur en overzicht vinden we hierin belangrijk zodat jij precies weet wat er te wachten staat.

Coaching

Fitnet Academy

Inmiddels zijn er vele vragen door Fitnetters gesteld en is er veel advies op basis van wetenschap gegeven. Dit is in de loop van de jaren ontwikkeld en uitgewerkt in de vorm van zogenaamde leeflessen. In de Fitnet Academy krijg je elke week 2 leeflessen waar je mee aan de slag gaat. Deze leeflessen worden geselecteerd aan de hand van je doelstelling en situatie. Dit kan een onderwerp zijn waar je meer over wilt weten of tips en tricks voor de toekomst. Bijvoorbeeld wat kan ik doen om de feestdagen goed door te komen of tips om meer eiwitten binnen te krijgen. Aan het eind van elke leefles zit een opdracht welke je ook met je coach zult bespreken.

Motivatie

Het liefst wil je altijd met veel motivatie werken aan je gezondheid. Helaas gebeuren er weleens zaken in je leven die ervoor zorgen dat je gedemotiveerd raakt om hier verder aan te werken. Denk aan invloeden vanuit je omgeving. Dit proces van het vinden van de juiste motivatie is een bewustwordingsproces. Het is dus heel normaal dat je hierin hulp nodig zult hebben. Je kunt niet alles alleen vandaar dat wij je hierin zullen ondersteunen waar nodig. Dit kan op vele manieren zoals een meting, gesprek, telefoongesprek, whatsapp etc.


Weten wat voor jou werkt


Iedereen is uniek! Hierin is je proces naar de beste versie van jezelf een weg die voor iedereen anders is. Om te leren wat voor jou werkt zullen we op basis van je persoonlijkheid, voorkeuren, geschiedenis een plan creëren zodat je inzicht zult krijgen waarom iets wel of juist niet voor je werkt. Ben jij bijvoorbeeld iemand die van veel controle houdt, dan kan dit in je voordeel werken maar hier zijn ook valkuilen aan verbonden. Bewustwording van je eigen gedrag leert wat werkt voor jou.

Coaching

Werken aan jezelf begint vandaag!

Maak nu een afspraak voor een GRATIS intakegesprek.

Maak een afspraak

Fitnet succesverhalen