Fitter worden onder begeleiding van jouw persoonlijke coach

Wil jij fitter worden, maar weet je niet waar je moet beginnen? Ga vandaag nog aan de slag met een van onze coaches en samen maken wij een op maat gemaakt plan om fitter te worden. Dit doen we aan de hand van onze 3 pijlers: leefstijl, voeding en training. De pijlers stellen jou in staat om de juiste energiebalans te bereiken zodat jij je weer fit, energiek en prettig in je lijf voelt.

 

Meer weten over hoe wij jou kunnen helpen?

Plan vandaag nog een gratis infogesprek met een van onze coaches

Meer weten over onze pakketten?

fitnet-fitter-worden
Succesverhalen

Wie gingen jou voor? Lees nu hun persoonlijke succesverhaal.

Pijlers van Fitnet

Leefstijl

Om een verandering in je leefstijl te creëren is het van essentieel belang om inzicht krijgen in je huidige gedrag en gewoontes. Iedereen is uniek en heeft dus ook een andere aanpak nodig om deze veranderingen te bewerkstelligen. Bij Fitnet kijken we altijd naar jou als uniek persoon en gaan aan de slag met een gedragsverandering voor de lange termijn. 

Voeding

Voeding

Bij het maken van een voedingsplan kijken we naar jou als persoon en de doelstellingen die daarbij horen. Wil je simpelweg afvallen, of heb je een sportspecifiek doel? Onze coaches zijn gespecialiseerd in het samenstellen van een op maat gemaakt plan, dat jou helpt bij het behalen én behouden van je doelen. Belangrijk is om bewustwording te creëren, maar ook zelf te gaan leren wat voeding met je lichaam doet.

Training

Training

In onze visie is plezier de belangrijkste factor als het gaat om bewegen/training. Train jij liever in een groep of ben jij op zoek naar een persoonlijke trainer? Samen kijken we naar de meest effectieve manier om je persoonlijke doelen te behalen. Het is daarom belangrijk om samen een plan op te stellen dat past bij jouw persoonlijke verwachtingen, doelen en mogelijkheden.