Samen verantwoord trainen in groepsverband doe je bij Fitnet

Train jij liever in het gezelschap van anderen? Ga samen aan de slag met een personal trainer die het beste uit een groep (3-8 personen) haalt, maar ook de persoonlijke aandacht geeft die jij nodig hebt. Of je nu een specifiek doel hebt, fitter wilt worden of simpelweg wilt afvallen, je personal trainer gaat samen jullie aan de slag om het beste uit eenieder te halen. Dit doen jullie aan de hand van 3 pijlers: leefstijl, voeding en training. De pijlers stellen jou in staat om je doelen te behalen én te behouden voor de lange termijn.

Wil jij de beste versie van jezelf worden?

Stel je vragen nu en samen bespreken we de mogelijkheden voor jou

Meer weten over welk pakket bij jou past?

Fitnet Training
Pijlers van Fitnet

Leefstijl

Leefstijl

Om een verandering in je leefstijl te creëren is het van essentieel belang om inzicht krijgen in je huidige gedrag en gewoontes. Iedereen is uniek en heeft dus ook een andere aanpak nodig om deze veranderingen te bewerkstelligen. Bij Fitnet kijken we altijd naar jou als uniek persoon en gaan aan de slag met een gedragsverandering voor de lange termijn. 

Voeding

Voeding

Bij het maken van een voedingsplan kijken we naar jou als persoon en de doelstellingen die daarbij horen. Wil je simpelweg afvallen, of heb je een sportspecifiek doel? Onze coaches zijn gespecialiseerd in het samenstellen van een op maat gemaakt plan, dat jou helpt bij het behalen én behouden van je doelen. Belangrijk is om bewustwording te creëren, maar ook zelf te gaan leren wat voeding met je lichaam doet.

Training

Training

In onze visie is plezier de belangrijkste factor als het gaat om bewegen/training. Train jij liever in een groep of ben jij op zoek naar een persoonlijke trainer? Samen kijken we naar de meest effectieve manier om je persoonlijke doelen te behalen. Het is daarom belangrijk om samen een plan op te stellen dat past bij jouw persoonlijke verwachtingen, doelen en mogelijkheden.