FITNET

Over Fitnet

Wie zijn wij?

Fitnet helpt mensen met veranderen. Egon Claessen en Rick Geenen hebben jarenlang samengewerkt, voornamelijk in de begeleiding van mensen gericht op afvallen. De expertise en ervaring hebben zij gebundeld en uiteindelijk een health community opgebouwd onder de naam: Fitnet. Zo zijn zij in 2016 in eerste instantie als online platform begonnen, waarna als snel de overstap werd gemaakt naar een locatie op de markt in Geleen. Vanwege het groeiende succes zijn ze later dat jaar gedwongen moeten verhuizen naar de huidige locatie in de Groenstraat. Inmiddels is de vernieuwde locatie datgene wat zij willen uitstralen namelijk: een gevoel van rust én vertrouwen. Dit in combinatie met het groot aantal succesverhalen zorgt ervoor dat zij klanten uit alle hoeken van Limburg helpen die op zoek zijn naar datgene wat zij vaak missen: de juiste begeleiding voor een resultaat op lange termijn.

Onze visie

Fitnet helpt mensen met veranderen. De één wil graag slanker worden, terwijl de andere wilt werken aan mentale weerbaarheid. Dit proces kost tijd en energie.

Wij combineren de pijlers leefstijl (gedrag), voeding en training om de cliënt optimale ondersteuning te kunnen bieden. Aan de hand van een persoonlijk plan wordt de cliënt gekoppeld aan een coach. De situatie van ieder individu wordt nauwkeurig in kaart gebracht en de coach biedt daar waar nodig gedurende het hele proces ondersteuning. Voeding en de focus op gedragsverandering zijn bij ons 80%. Daarmee onderscheiden wij ons tegenover traditionele sportscholen. De begeleiding is persoonlijk en intensief. Je kunt 24/7 met je plan aan de slag en met je coach communiceren. Wij werken niet met een dieet, maar bij ons bepaal je zelf wat je eet. Natuurlijk geven wij je de handvatten die je nodig hebt. Daarnaast gaan we niet voor (kortdurend) snel resultaat, maar voor resultaat op de lange termijn.

Ons Team

Rick Geenen

InstagramLinkedIn

E: Rick@yourfitnet.nl
T: 0640795973

Rick Geenen is mede-eigenaar én coach bij Fitnet. In het verleden was Rick actief als profvoetballer bij onder andere: Fortuna Sittard, Hansa Rostock en MVV. Na een succesvolle periode bij Fortuna Sittard werd hij aangetrokken door het Duitse Hansa Rostock, waar hij 1,5 jaar in de 3e divisie heeft gespeeld. Vervolgens is hij via  M.V.V. Maastricht terecht gekomen bij 3e divisionist EVV in Echt. Dit gaf hem de ruimte om het voetbal te combineren met zijn maatschappelijke carrière. Gedurende zijn voetbalcarrière heeft hij zijn HBO diploma behaald aan de Fontys Sporthogeschool in Eindhoven. Mede door zijn topsport achtergrond én de affiniteit met voeding, training en gedragsverandering, was de keuze snel gemaakt. In 2016 is hij samen met mede-eigenaar, Egon Claessen, gestart met Fitnet Health Community.
Fitnet is in eerste instantie begonnen als online platform en dit heeft zich de laatste jaren zo ontwikkeld dat dit gecombineerd wordt met een fysieke locatie aan de Groenstraat in Geleen.  De combinatie tussen ondernemen en mensen helpen met wat hun het dierbaarste is, hun gezondheid, geeft hem elke dag weer nieuwe motivatie om het beste uit iedere persoon te halen.’‘Persoonlijk denk ik dat iedereen een coach kan gebruiken in zijn/haar leven”. Dat is het belangrijkste wat hij heeft meegenomen uit zijn verleden binnen de topsport en ook uiteindelijk een reden is geweest om Fitnet samen met Egon op te richten.

Egon Claessen

InstagramLinkedIn

E: Egon@yourfitnet.nl
T: 0618110553

Egon Claessen is naast coach ook mede-oprichter van Fitnet. Samen met Rick startte hij in 2016 Fitnet. ‘We kennen elkaar al heel wat jaren. In onze jeugdjaren voetbalden we samen en daarna zijn we ieder ons eigen pad gegaan. Totdat we in 2014 elkaar in maatschappelijk verband weer tegenkwamen. We hadden een gelijke visie over hoe het begeleiden van mensen moest gebeuren. Dit werkten we uit en heeft tot Fitnet geleid.’

Of je nu wilt afvallen, je fitter wilt voelen, meer energie wilt krijgen, het beter leren omgaan met stress of leren hoe je je persoonlijk wilt doorontwikkelen, bij deze coach ben je aan het juiste adres. “Als coach ben ik ervan overtuigd dat we iedereen kunnen ondersteunen in zijn of haar levensstijl. Er is altijd ruimte voor verbetering en doorontwikkeling. Door je te laten begeleiden ga je in mijn ogen op zoek naar de beste versie van jezelf.”

Demen Roumen

InstagramLinkedIn

E: Demen@yourfitnet.nl
T: 0622894395

Démen Roumen is coach bij Fitnet. In het verleden was Démen 13 jaar actief bij Fortuna Sittard waarvan hij de laatste 2 jaren selectiespeler was. Nadat zijn contract was afgelopen is hij verder gegaan bij EVV Echt om zo zijn maatschappelijke carrière op te gaan bouwen. Démen kwam zodoende in contact met Rick Geenen over Fitnet. Met zijn afgesloten CIOS diploma kwamen de werkzaamheden bij Fitnet goed overheen met zijn afgesloten studie. Nadat hij een jaar is opgeleid door Egon Claessen en Rick Geenen naar de visie van Fitnet, wilde Démen zijn kennis nog verder uitbreiden.
Naast zijn werkzaamheden bij Fitnet volgt Démen een HBO studie tot fysiotherapeut, om zo nog breder opgeleid te worden en zijn kennis te delen met andere klanten. Zijn discipline en drijfveer vanuit zijn voetbalverleden neemt Démen mee in zijn maatschappelijke carrière, om zo de klanten binnen Fitnet te helpen in hun proces. Démen verdiept zich bij Fitnet met name in de groupscounseling. Naast dat Démen de trainingen verzorgt is hij ook een contactpersoon voor de klanten om te praten over waar ze allemaal tegenaan lopen.

 

Begin jij ook vandaag?

Meld je aan bij een van onze coaches