Een personal trainer die jou verder helpt met je doelen

Ben jij op zoek naar een personal trainer ? Iemand die iedere keer weer het maximale uit jou haalt en samen met jou tot het gaatje gaat. Of je nu een specifiek doel hebt, fitter wilt worden of simpelweg wilt afvallen, je persoonlijk coach gaat samen met jou aan de slag om je persoonlijke doelstellingen te behalen. Dit doen jullie  aan de hand van 3 pijlers: leefstijl, voeding en training. De pijlers stellen jou in staat om je doelen te behalen én te behouden voor de lange termijn.

Wil jij de beste versie van jezelf worden?

Stel je vragen nu en samen bespreken we de mogelijkheden voor jou.

Meer weten over welk pakket bij jou past?

Fitnet-persoonlijke-trainingscchema
Pijlers van Fitnet

Leefstijl

Leefstijl

Om een verandering in je leefstijl te creëren is het van essentieel belang om inzicht krijgen in je huidige gedrag en gewoontes. Iedereen is uniek en heeft dus ook een andere aanpak nodig om deze veranderingen te bewerkstelligen. Bij Fitnet kijken we altijd naar jou als uniek persoon en gaan aan de slag met een gedragsverandering voor de lange termijn. 

Voeding

Voeding

Bij het maken van een voedingsplan kijken we naar jou als persoon en de doelstellingen die daarbij horen. Wil je simpelweg afvallen, of heb je een sportspecifiek doel? Onze coaches zijn gespecialiseerd in het samenstellen van een op maat gemaakt plan, dat jou helpt bij het behalen én behouden van je doelen. Belangrijk is om bewustwording te creëren, maar ook zelf te gaan leren wat voeding met je lichaam doet.

Training

Training

In onze visie is plezier de belangrijkste factor als het gaat om bewegen/training. Train jij liever in een groep of ben jij op zoek naar een persoonlijke trainer? Samen kijken we naar de meest effectieve manier om je persoonlijke doelen te behalen. Het is daarom belangrijk om samen een plan op te stellen dat past bij jouw persoonlijke verwachtingen, doelen en mogelijkheden.