ONZE KLANT

Diana van Ballegooy

Diana heeft bij Fitnet gedurende 6 maanden een geweldig resultaat geboekt. Zij deelt in dit artikel haar eigen ervaringen gedurende deze periode en wat het haar heeft gebracht in haar verdere leven.

Een half jaar geleden is mijn avontuur bij fitnet begonnen!

Het was een gewone vrijdagochtend toen ik wéér eens voor de spiegel stond en echt enorm baalde van wat ik zag! De zoveelste broek kreeg ik niet meer dicht en ik heb letterlijk gehuild van ellende! Al langer voelde ik me niet meer mezelf, maar kreeg mezelf er toch niet toe om er iets aan te doen! Tot op dat moment!

Ik kende Egon en Rick al langere tijd en wist al een hele tijd waar zij mee bezig waren dus ik heb letterlijk een mail gestuurd met de vraag om me te helpen! Alleen lukte het niet!

Zo gezegd zo gedaan, intake gedaan en “aan de slag met mezelf”!

En wat ik nooit had durven dromen is gebeurd! De kilo’s vlogen eraf, mijn vetpercentage daalde met de week en mijn zelfvertrouwen kwam terug! Met name dat laatste! Ik voelde me voor die tijd echt “vet “ en had geen behoefte meer aan leuke kleding kopen “want t stond me toch niet “! Uit eten gaan deed ik veel maar elke keer met een enorm schuldgevoel!

Egon heeft me geleerd dat dik worden niet aan een product ligt, maar aan de hoeveelheid! Ik moest heel erg wennen aan t feit dat een stukje vla, chips of zelfs het uit eten er niet voor zorgt dat je dikker wordt! Zelfs na 2 weken genieten op vakantie was ik nog afgevallen! Ik kon t zelf niet geloven!

Klant

Klant:  Diana van Ballegooy

Pakket: Personal Counseling

Periode: Februari 2019 – December 2019

diana-fitnet

Toch merkte ik de verandering! Egon heeft met veel geduld steeds weer mijn eigen twijfel aangehoord en die uiteindelijk ook bij me weggenomen. 2 maanden geleden was ik zelfs nog gefocust op elke week wegen, die controle willen hebben. Nu weet ik dat ik het kan. Ik mag mezelf wat permiteren en zolang ik zorg voor balans komt alles goed!Ik heb vertrouwen in de toekomst, want ik heb dit proces helemaal zelf kunnen invullen, zelf mogen bepalen wat bij mij past en veel fabels overboord gegooid!

En niet alleen fysiek zijn die veranderingen merkbaar. Ik krijg veel te horen dat ik er “goed” uitzie, denk dat dat ook te maken heeft met zelfvertrouwen en weer van jezelf houden. Dat straal je uit! En dat zie je bij iedereen wat een succesverhaal post!  Dit is voor mij de meest positieve verandering. Weer met plezier naar mezelf kijken en me geen mislukkeling meer voelen! Het zogenaamde “troosteten” niet meer nodig hebben! Ik kan Fitnet bij iedereen aanraden!

Speciale dank natuurlijk aan mij eigen coach Egon,maar ook Rick, Demen en Janine. Heel erg bedankt voor de leuke trainingen en de positieve feedback! You are life-changers!! TOPPERS!!!

 

Begin jij ook vandaag?

Plan nu jouw gratis intake in