ONZE KLANT

Joeri Castelijns

Joeri heeft bij Fitnet gedurende 6 maanden een geweldig resultaat geboekt. Hij deelt in dit artikel zijn eigen ervaringen gedurende deze periode en wat het hem heeft gebracht in zijn verdere leven.

Wat was jouw reden om je in te schrijven voor Basic Counseling van Fitnet?

Ik was helemaal klaar met mijn huidige leefstijl. In de periode voorafgaand aan mijn traject bij Fitnet, heb ik veel geprobeerd. Niets werkte voor de lange termijn. Dit kwam, omdat ik niet wist hoe het werkte met voeding en gedragsverandering. Ik had veel goede verhalen gehoord over Fitnet en zodoende heb ik me ingeschreven. Mijn doel was deze keer helder toen ik ging starten: ik wilde van mijn knieklachten af en weer voetballen met mijn vrienden. Dit gaf me de motivatie en energie om te starten. 

Kun je kort samenvatten hoe je de afgelopen maanden hebt ervaren en hoe dit voor jou heeft uitgepakt?

Wat ik als fijn ervaar is het feit dat het niet aanvoelt alsof ik aan het diëten ben. Wel merk ik dat ik beter in staat ben om keuzes te maken. De afweging die ik nu maak in mijn hoofd voordat ik iets eet, dat is wel iets wat veranderd is ten opzichte van vroeger. Het is prettig dat ik kan en mag eten wat ik wil, en kan gaan uiteten als ik daar zin in heb. Ik maak nu veel bewustere keuzes. Als ik eens zin heb in pizza dan eet ik die gewoon. Dan laat ik gewoon ergens anders wat staan. Verder heb ik veel alternatieve gekregen van mijn coach. Zie het als vervangende producten, die in feite net zo lekker zijn, maar veel minder in calorieën. Verder heb ik veel situatie die ik lastig vond besproken met mijn coach, zoals sociale activiteiten, vakantie en uiteten. Dit heb ik als praktisch ervaren. 

Klant

Klant:  Joeri Castelijns

Pakket: Personal Counseling

Periode: Februari 2019 – December 2019

joericastelijns-fitnet

Kun je proberen uit te leggen hoe dit je gelukt is en hoe je je anders voelt dan een paar maanden geleden?

Ik voel me nu veel fitter en heb totaal geen last meer van mijn knie. Deze nieuwe leefstijl brengt alleen maar positieve dingen met zich mee, waardoor mijn motivatie ook heel hoog blijft om dit vast te houden. Ik voel geen belemmeringen meer in het sporten en andere dagelijkse activiteiten. Eigenlijk alleen maar positivisme. Daarnaast voel ik me veel vrolijker en heb ik meer zin om dingen te ondernemen. 

Hoe veel vertrouwen heb jij erin dat je dit resultaat gaat behouden?

100% bestaat niet, maar eigenlijk durf ik wel te zeggen dat ik er 100% vertrouwen in heb. 

Wat zou je andere mensen willen meegeven, die ook een soortgelijk doel hebben als jij?

Ik zou het iedereen adviseren. Meer dan ik dacht, heb ik veel gehad aan de onderlinge coaching gesprekken. Niet alleen gericht op voeding en sporten, maar ook op mentaal gebied. Ik was in het begin bijvoorbeeld heel erg gefocust op kilo’s. Door de coaching en visie van Fitnet werd me duidelijk dat hier niet alleen de focus moet liggen. Je merkt dat je samen met je coach bezig bent aan iets en dat schept onderling veel vertrouwen. Dit heeft bijgedragen aan mijn succes. 

 

Begin jij ook vandaag?

Plan nu jouw gratis intake in