ONZE KLANT

Lonneke Sprokel

Lonneke heeft bij Fitnet gedurende 6 maanden een geweldig resultaat geboekt. Zij deelt in dit artikel haar eigen ervaringen gedurende deze periode en wat het haar heeft gebracht in haar verdere leven.

“Precies een jaar geleden startte ik mijn coachingstraject bij Fitnet. Via een collega en vriendin leerde ik Fitnet kennen. Ik zag haar dagelijks calorieën tellen, toch lekkers eten én hele goede resultaten boeken. Toen dacht ik, dit wil ik ook!

Ik was klaar met mijn ongezonde lijf en de ongelukkige gedachten die daar bij hoorden. Afvallen lukte al jaren niet, daarbij kwam ook dat mijn diabetes type 1 dit soms wat moeilijker maakte en ik uiteindelijk steeds in een vicieuze cirkel terecht kwam van wisselende bloedsuikers en ongezond eetgedrag. Na mijn eerste afspraak bij Egon had ik er vertrouwen in dat het afvallen mij dit keer wel ging lukken; ik had gelijk het gevoel dat ik open kon zijn over wat ik dacht en voelde dat Egon de juiste coach was voor mij.

Klant

Klant:  Lonneke Sprokel

Pakket: Personal Counseling

Periode: Februari 2019 – December 2019

lonnekesprokel-fitnet

Vanaf week één boekte ik succes en dit, samen met veel steun en leuke reacties uit mijn omgeving, motiveerde mij om door te gaan. Ik leerde bij Fitnet dat het niet helpend is om mezelf lekkere dingen te ontzeggen, iets wat ik eerder continue wel deed. Ik eet toch lekkere dingen (en soms ongezonde), maar heb juist geleerd om dit goed te balanceren en met mate te eten. Ik kies nu bewust mijn voeding en heb hierdoor een heel andere levensstijl ontwikkeld; een die ik makkelijk kan volhouden en bij mij past.

Op deze manier is het mij het afgelopen jaar gelukt om meer dan 20 kg en 12% vet te verliezen. Ik voel me zowel fysiek als mentaal fitter dan ooit. Daarbij geeft het een erg fijn gevoel dat iets wat me de afgelopen 10 jaar nooit lukte, me nu binnen één jaar wel gelukt is. Ik kan nu oprecht trots op mezelf zijn als ik in de spiegel kijk.

Het komende half jaar wil ik me, met hulp van Egon, nog focussen op stabiliseren en de laatste puntjes op de i zetten met betrekking tot een gezond vetpercentage. Ik voel me goed en heb weer vertrouwen in een gezonde toekomst, met dank aan Fitnet!”

 

Begin jij ook vandaag?

Plan nu jouw gratis intake in