ONZE KLANT

Paul Haane

Paul heeft bij Fitnet gedurende 6 maanden een geweldig resultaat geboekt. Zij deelt in dit artikel haar eigen ervaringen gedurende deze periode en wat het haar heeft gebracht in haar verdere leven.

Paul, wat heb je tot nu toe een mooie verandering gecreëerd. Zowel fysiek maar vooral mentaal ben je verandert. Kun je ons hier meer over vertellen? 

Inderdaad in de afgelopen 5 maanden ben ik aan de slag gegaan om mijn levensstijl te veranderen. Het mooie hiervan is dat ik nu echt voel dat ik alles zelf bepaal en sturing krijg daar waar nodig. 

Toen je ons voor het eerst een mail stuurde schreef je letterlijk ‘Ik ben jullie grootste uitdaging tot nu toe.’ Deze uitdaging gingen we graag met je aan maar hoe kijk je hier nu op terug? 

De stap om te starten was wel groot maar zodra ik die eerste stap heb genomen werd me veel duidelijk gemaakt. Egon gaf me uitleg over voeding en het gedrag wat hierbij kwam kijken en ik kon dit helemaal zelf invullen. Dit betekent dat mijn bourgondische leven nog altijd mogelijk is maar ik dit zelf kan sturen. Bewust worden hiervan heeft me direct duidelijkheid gegeven. 

Klant

Klant:  Paul Haane

Pakket: Personal Counseling

Periode: Februari 2019 – December 2019

Paul Haane Fitnet
Paul Haane Fitnet

Je hebt een druk bestaan met onder andere een eigen bedrijf genaamd MPD textieldrukkerij. Jezelf fit en energiek voelen is hierbij enorm belangrijk. Wat is het verschil tov. 5 maanden geleden?

Ik voel me veel fitter dan voorheen. Nu kan ik blijven gaan en voel ik me vele malen beter. Ik verheug me dan ook echt op de trainingen bij Fitnet. Twee keer per week een half uur aan de slag en zo vind ik het heerlijk om weer te zweten.

Bedankt voor de complimenten maar de echte complimenten zijn voor jezelf! Zijn er nog doelen voor de komende tijd? 

Ja ik verheug me nu al om kleding te gaan kopen voor de kerst. Dit is een traditie voor mij en de familie maar dit jaar gaat het echt extra speciaal zijn. Ik voel me goed en wil jullie hiervoor bedanken.

 

Begin jij ook vandaag?

Plan nu jouw gratis intake in