ONZE KLANT

Salina Hoogeveen

Mijn moeder stuurde me een paar maanden geleden een appje met de vraag of ik mee ging naar Fitnet voor een infogesprek. Zonder verdere voorkennis ben ik uiteindelijk meegegaan om meer te horen over hun concept. Tijdens dit gesprek kwamen we tot de conclusie dat mijn lichamelijke- en geestelijke gezondheid aan verbetering toe was. Het voelde als een vicieuze cirkel die ik zelf niet kon doorbreken. ’s Morgens ging ik naar mijn werk, ’s avonds kwam ik thuis, maakte eten, werkte mijn laatste onderdelen af en vervolgens viel ik op de bank in slaap. Mijn energielevel was beneden peil en mijn lichamelijke klachten namen toe. Dit zorgde voor een disbalans in mijn dagelijkse functioneren.

Klant

Klant:  Salina Hoogeveen

Pakket: Personal Counseling

Coach:  Rick Geenen

Periode:  Maart 2020 – Oktober 2020

Salina-Hoogeveen-voor-fb-ig-feedSalina-Hoogeveen-na-fb-ig-feed

Na mijn eerste afspraak met Rick wist ik gelijk dat ik op het juiste adres was. Ik voelde me op mijn gemak en had het gevoel dat ik open kon communiceren over de aspecten waar ik tegenaan liep, zonder dat ik me veroordeeld voelde. De belangrijkste conclusie was dat werken aan mezelf een hoofddoel was en afvallen maar een bijzaak. Zo gezegd zo gedaan; Tijd om écht te gaan veranderen.

Hoe is jouw traject verlopen?
Vanaf week één boekte ik succes, ook omdat mijn persoonlijke proces goed verliep. Natuurlijk komen er hobbels op de weg, maar tijdens dit proces werd ik steeds meer bewust dat het tijd werd om voor mezelf te kiezen. Belangrijk daarin was dat ik heb geleerd dat een positieve mindset uiteindelijk meer effect gaat hebben op je eigen lichaam en geest. Voorheen moest iemand me thuis van de bank af trekken om überhaupt te gaan sporten en nu ga ik elke keer met plezier. Ik heb zelfs gevraagd om vaker te komen omdat ik er energie van kreeg. Samen met Rick leerde ik een balans te vinden in het maken van voedingskeuzes. Hierdoor denk ik veel bewuster na over mijn voeding en heb hierdoor een nieuwe levensstijl ontwikkeld. Het is mij gelukt om 7 kg en 7,5% vet te verliezen, dit had ik nooit gedacht toen mijn moeder me vroeg om een keer mee te gaan. Maar nog belangrijk is de afname van mijn lichamelijke klachten, waardoor ik me weer een echt ‘’levendig’’ en zelfverzekerd voel. Mijn spieren werden sterker en mijn lichaam kan meer aan. Ik kan oprecht trots zijn op mezelf dat ik zo’n grote stappen heb gemaakt, zowel op fysiek als mentaal vlak. Persoonlijk heb ik mijn doel nog niet bereikt, maar zal ik de komende tijd, met de steun van Rick, deze nieuwe leefstijl succesvol doorzetten.

Wat zijn jouw succes factoren geweest?

Ik denk dat het belangrijkste de persoonlijke gesprekken zijn geweest met mijn coach. Deze gesprekken hebben, met name in het begin van mijn traject, ervoor gezorgd dat mij een spiegel voorgehouden werd. Waarom doe je dit? Waarom maak je nu deze keuze? Wat maakt jou gelukkig? etc. Door deze gesprekken kwam ik vaker tot inzichten en conclusies waaruit mijn keuzes voortvloeide. Ik heb enorme stappen hierdoor gemaakt alleen ben ik er nog lang niet, elke dag leer ik mezelf beter kennen en vanuit hier kijk ik wat belangrijk is in het leven.

De eerste 4 maanden lag vooral de focus op mijn persoonlijke ontwikkeling. Op een gegeven moment kwam ik op het punt dat ik dacht:‘Nu ga ik aan mijn lichaam en gezondheid werken’. Op 12 juni 2020 startte ik met de eerste individuele training bij Fitnet. In het begin dacht ik wat een makkelijke oefening kan ik dit niet? En nee dit kon ik niet, de makkelijke oefeningen waren te zwaar voor mijn lichaam, mijn lichaam was niet sterk genoeg.  Tijdens de eerste trainingen hebben we veelvuldig gewerkt aan het sterker maken van mijn spieren, met als mooie bijkomstigheid dat ik ook nog ging afvallen. Ik ging als een speer en boekte succes na succes. In deze fase heb ik geleerd om te kijken naar vetpercentage en niet naar gewicht. In gewicht kom je ook bij door het aanmaken van spiermassa tijdens het sporten.

Wat zou je zelf nog kwijt willen?
Ik schreeuwde altijd dat ik nooit zoveel geld zou betalen voor personal coaching, want werkt toch niet. Nu achteraf ben ik zó blij dat ik deze stap genomen heb. Ik voel me sterker als persoon en mijn lichamelijke klachten zijn sterk afgenomen. De komende tijd wil ik me, met hulp van Rick, nog focussen op de laatste puntjes en het stabiliseren van mijn eigen ontwikkeling en mijn eetpatroon.  Ik voel me goed zowel op persoonlijk als lichamelijk vlak en heb vertrouwen in een gezonde en positieve toekomst, met dank aan Fitnet en in het speciaal aan Rick!

‘Wie iets wil vindt een middel, wie iets niet wil een excuus’

Coach Rick:

“Salina heeft me écht verbaasd. Ze gaat actief aan de slag met de zaken die we bespreken, waardoor ze zichzelf weer op nummer 1 zet. Zo zie je dat haar fysieke verandering een weerspiegeling is van de stappen die ze heeft gemaakt op mentaal gebied””

Fitnet-Rick-Geenen

Begin jij ook vandaag?

Bekijk ons aanbod en kies het pakket dat bij jou past!