ONZE KLANT

Suzanne Bras

Suzanne heeft de afgelopen 2 jaar een geweldig resultaat geboekt. Zij deelt haar persoonlijke verhaal in dit blog waarin ze beschrijft hoe ze de afgelopen periode heeft beleefd en wat deze verandering haar heeft gebracht.

 

De aanleiding om te starten bij Fitnet was dat ik mijn lichaam, en het gewicht dat daarbij hoorde, helemaal beu was. Mijn energieniveau was laag. Als ik ’s avonds thuiskwam van mijn werk had ik weinig puf om nog iets te ondernemen. Ook hardlopen, iets wat ik graag deed, ging niet meer. Het was gewoonweg niet verantwoord. Aan alles merkte ik dat mijn lichaam de verkeerde signalen gaf. 

Een collega van mij was toentertijd bezig met een programma waarmee zij veel progessie had geboekt. Ik zag dat ze behoorlijk was afgevallen en ik was benieuwd naar haar verhaal. Ze vertelde over haar ervaringen bij Fitnet en de manier waarop ze geholpen werd. Ze gaf aan dat ze geen vast dieet had, maar juist zelf kon bepalen wat ze ging eten. Dit sprak me meteen aan, omdat ik van mezelf weet dat ik een dieet niet lang volhoudt. Dan zou ik bepaalde dingen niet meer mogen eten en dat werkt heel beperkend voor mij. Uiteindelijk heb ik toen de keuze gemaakt om bij Fitnet te  gaan starten.

Samen met mijn coach heb ik persoonlijke doelen opgesteld, zodat ik ook de juiste motivatie had om dit tot een succes te maken. Zo wilde ik mijn lichaamsgewicht terugbrengen naar 75-80 kg. Iets dat inmiddels ruimschoots gelukt is. Daarnaast wilde ik weer verantwoord kunnen gaan hardlopen. Om dit te kunnen bewerkstelligen moest eigenlijk anders, waardoor ik meer energie zou krijgen en niet na een dag uitgeblust op de bank zat te Netflixen. Netflixen doe ik overigens nu ook nog vaker, maar dit is nu een keuze geworden. Voorheen was het meer uit noodzaak, omdat mijn energieniveau zo laag was dat ik niet meer van de bank afkwam. Daarnaast ben ik inmiddels weer volledig gestart met hardlopen, zonder dat ik daarbij fysieke klachten ervaar.

Natuurlijk merkte ik gedurende mijn traject dat het niet altijd even gemakkelijk ging. Met name het omgaan met verschillende stresssituaties was een uitdaging. Ik ben me hier heel bewust van geworden en herken nu heel snel dat stress en vermoeidheid bij mij sterke triggers zijn, waardoor ik het lastig vind om de juiste keuzes te maken. De gesprekken met mijn coach hebben mij hierbij geholpen. Alle punten waar ik tegen aanliep kon ik bespreken en door er over te praten gaf dit mij nieuwe inzichten waar ik mee aan de slag kon. Zo heb ik geleerd hoe ik met mate kan eten en drinken, zonder dat ik daarbij beperkt word. Up’s and downs horen bij het proces en het hoeft allemaal niet perfect te zijn. Ik pak nu veel sneller de draad weer op als het even misgaat, waardoor ik de controle behoud. De voedingsapp is hier ook heel handig bij. Ik zie dan precies wat ik binnenkrijg op een dag. Natuurlijk motiveert het ook als de voortgangsmetingen goed zijn, dit is een goede stok achter de deur.

Mijn huidige situatie is niet meer te vergelijken met vroeger. Los van de kilo’s die ik ben afgevallen heb ik meer energie, ben actiever, zit beter in mijn vel en heb meer zelfvertrouwen. Dit hoor ik ook van de mensen in mijn omgeving. Ik draag nu andere kleding en vrienden vragen vaker aan me: “ben je nu alweer afgevallen?”. Als ik naar de toekomst kijk ben ik vastberaden om niet meer terug te gaan waar ik vandaan kwam. Ik durf met 95% zekerheid te zeggen dat dit ook niet meer gaat gebeuren. Ook omdat ik in de laatste 2 jaar privé veel tegenslagen heb gehad. Dit heeft er niet toe geleid dat ik teruggevallen ben in mijn oude leefpatroon en -gewoontes. Nu weet ik als ik een tegenslag krijg, dat ik op zoek ga naar een manier om me snel weer te herpakken.

Klant

Klant:  Suzanne Bras

Pakket: Basic Coaching

Coach:  Rick Geenen

Periode:  Juni 2018 – Juni 2020

suzanne-voorsuzanne-na
Coach Rick:

“Suzanne heeft een bizarre verandering gemaakt. Niet alleen lichamelijk, maar op meerdere vlakken heeft ze getoond over veerkracht, discipline en doorzettingsvermogen te beschikken. Ik merk aan alles dat ze haar nieuwe leefstijl heeft gevonden, waardoor ik alle vertrouwen heb in de toekomst.”

Fitnet-Rick-Geenen

Begin jij ook vandaag?

Plan nu een gratis infogesprek met een van onze coaches