Succesverhaal

Myra Driessen

Eind augustus 2018 kwam ik via een vriendin bij Fitnet terecht. Zij was in een aantal maanden flink wat kilo’s kwijtgeraakt.
Zelf zat ik op een punt in mijn leven waarop ik helemaal klaar was met mijn lijf en overgewicht.  Op dit moment had ik elk mogelijk dieet al geprobeerd, noem ze op en ik heb het gedaan: Koolhydraat arm, Weight Watchers, Ladyline, C9 kuur, soepdieet, Sonja Bakker, Newnrgy, Balansdag…enfin je snapt het wel, een eindeloos gevecht. Eigenlijk had ik mezelf er al stilzwijgend bij neergelegd dat ik nooit meer de smalste zou worden en dat deze maatjes meer gewoon iets was waar ik mee moest leren leven. 

En toch zat er diep vanbinnen in een stemmetje in me dat zei; ‘Dit lijf hoort niet zo, dit moet toch anders kunnen!?’ 

Toen ik het inschrijfformulier op de website invulde merkte ik tijdens het typen dat ik zo ontzettend klaar was met mijn lijf! Ik kon daarna ook niet wachten om de knop om te zetten!

Vanaf het moment dat ik bij Rick ben geweest, is die knop ook omgegaan. Ik ging elke week op gesprek en we namen samen de momenten door die door mij als valkuilen werden gezien. Ik heb door het bijhouden van de voeding, en de gesprekken met Rick op een andere manier naar calorieën en situaties leren kijken. Ik was niet meer aan het lijnen, maar keuzes aan het maken! Wil je een wijntje? Prima dat kan! Maar dan zul je wel ergens anders iets minder moeten doen. Creatief boekhouden met calorieën zeg maar! 

Ik heb ook niet het gevoel dat het iets waar ik klaar mee wil zijn, zoals ik dat bij een dieet wel had. Ik ga gewoon door! Het is iets dat ik me eigen heb gemaakt. Ik heb in de afgelopen maanden ook heel veel momenten gehad zoals feestjes, vakanties, weekendjes waarbij ik het iets meer heb losgelaten, maar op de dag dat we terugkwamen ging de knop weer om. 

Het gaat er nu wel langzamer vanaf, maar door toch bewuste keuzes te blijven maken, blijft de teller nog steeds omlaag gaan! Ik heb aangeven dat ik veel waarde hecht aan de gesprekken/weegmomenten. Dit is voor mij een enorme stok achter de deur en ik ben ook blij dat deze mogelijkheid er is. Je bent er geen nummertje, je bent er een individu en dat merk je aan alles.

Ik ben tot nu toe meer dan 10 kilo afgevallen en nog veel belangrijker 8,6% vet!! Ik had nooit gedacht dat ik ooit nog op dit punt zou komen. Eigenlijk had ik mezelf op dat gebied dus al opgegeven. Bedankt Fitnet, voor mij is dit een droom die uitkomt!

Myra Driessen

Coach: Rick Geenen

"Myra is een levensgenieter die op zoek is naar de balans tussen genieten en een gezonde levensstijl. Deze balans heeft ze gevonden! Het zal zeker een uitdaging blijven voor de toekomst om deze balans te behouden."

Werken aan jezelf begint vandaag!

Maak nu een afspraak voor een GRATIS intakegesprek.

Maak een afspraak

Fitnet succesverhalen