'Wie iets wil vindt een middel, wie iets niet wil vindt een excuus'

'Wie iets wil vindt een middel, wie iets niet wil vindt een excuus'

Succesverhaal

Suzanne Bras

De aanleiding om te starten bij Fitnet was dat ik mijn lichaam en het gewicht dat daarbij hoorde, helemaal beu was. Mijn energieniveau was laag. Als ik ’s avonds thuiskwam van mijn werk had ik weinig puf om nog iets te ondernemen. Ook hardlopen, iets wat ik graag deed, ging niet meer. Het was gewoonweg niet verantwoord. Aan alles merkte ik dat mijn lichaam de verkeerde signalen gaf.
 
Een collega van mij was toentertijd bezig met een programma waarmee zij veel progressie had geboekt. Ik zag dat ze behoorlijk was afgevallen en ik was benieuwd naar haar verhaal. Ze vertelde over haar ervaringen bij Fitnet en de manier waarop ze geholpen werd. Ze gaf aan dat ze geen vast dieet had, maar juist zelf kon bepalen wat ze ging eten. Dit sprak me meteen aan, omdat ik van mezelf weet dat ik een dieet niet lang volhoud. Uiteindelijk heb ik de keuze gemaakt om bij Fitnet te starten.
Samen met mijn coach heb ik persoonlijke doelen opgesteld, zodat ik ook de juiste motivatie had om dit tot een succes te maken. Ik wilde mijn lichaamsgewicht terugbrengen naar 75-80 kg. Iets dat inmiddels ruimschoots gelukt is. Daarnaast wilde ik weer verantwoord kunnen gaan hardlopen. Om dit te kunnen bewerkstelligen moest eigenlijk alles anders, waardoor ik meer energie zou krijgen en niet na een dag uitgeblust op de bank zat te Netflixen. Dit doe ik overigens nu ook nog vaker, maar het is nu een keuze geworden. Voorheen was het meer uit noodzaak, omdat mijn energieniveau zo laag was dat ik niet meer van de bank afkwam. Daarnaast ben ik inmiddels weer volledig gestart met hardlopen, zonder dat ik daarbij fysieke klachten ervaar.

Suzanne Bras

Coach: Rick Geenen

“Suzanne heeft een bizarre verandering gemaakt. Niet alleen lichamelijk, maar op meerdere vlakken heeft ze getoond over veerkracht, discipline en doorzettingsvermogen te beschikken. Ik merk aan alles dat ze haar nieuwe leefstijl heeft gevonden, waardoor ik alle vertrouwen heb in de toekomst.”

Werken aan jezelf begint vandaag!

Maak nu een afspraak voor een GRATIS intakegesprek.

Maak een afspraak

Fitnet succesverhalen