'Wie iets wil vindt een middel, wie iets niet wil vindt een excuus'

'Wie iets wil vindt een middel, wie iets niet wil vindt een excuus'

Succesverhaal

Paul Haane

“In de afgelopen vijf maanden ben ik aan de slag gegaan om mijn levensstijl te veranderen. Het mooie hiervan is dat ik nu echt voel dat ik alles zelf bepaal en sturing krijg daar waar nodig. 
Ik heb contact opgenomen met Fitnet met de mededeling ‘Ik ben jullie grootste uitdaging tot nu toe.’ 
Die uitdaging zijn we samen aangegaan. 

De stap om te starten was wel groot maar zodra ik die eerste stap had genomen werd me veel duidelijk. Egon Claessen gaf me uitleg over voeding en het gedrag wat hierbij kwam kijken. Ik kon dit helemaal zelf invullen. Dit betekent dat mijn bourgondische leven nog altijd mogelijk is maar ik dit zelf kan sturen. Deze bewustwording maakte het verschil.
 
Ik heb een eigen bedrijf. Mijzelf fit en energiek voelen is daarbij enorm belangrijk. Ik voel me nu, vijf maanden later, veel fitter dan voorheen. Nu kan ik blijven gaan en voel ik me vele malen beter. Ik verheug me dan ook echt op de trainingen bij Fitnet. Twee keer per week een half uur lekker aan de slag. Het is heerlijk om weer te zweten.
 
Een traditie in onze familie is nieuwe kleren kopen voor de Kerst. Daar heb ik mij ontzettend op verheugd. Dat wordt dit jaar extra speciaal. Ik voel me goed en wil jullie hiervoor bedanken.


Paul Haane

Coach: Egon Claessen

"Een levensstijl voor de lange termijn met minder fysieke klachten en vooral meer energie dat heeft Paul weten te bereiken. Laat de toekomst maar komen!"

Werken aan jezelf begint vandaag!

Maak nu een afspraak voor een GRATIS intakegesprek.

Maak een afspraak

Fitnet succesverhalen