'Wie iets wil vindt een middel, wie iets niet wil vindt een excuus'

'Wie iets wil vindt een middel, wie iets niet wil vindt een excuus'

Succesverhaal

Salina Hoogeveen

Mijn moeder vroeg mij of ik mee ging naar Fitnet voor een infogesprek. Tijdens dit gesprek kwamen we tot de conclusie dat mijn lichamelijke- en geestelijke gezondheid aan verbetering toe was. Het voelde als een vicieuze cirkel die ik zelf niet kon doorbreken. ’s Morgens ging ik naar mijn werk, ’s avonds kwam ik thuis, maakte eten, werkte mijn laatste onderdelen af en vervolgens viel ik op de bank in slaap. Mijn energielevel was beneden peil en mijn lichamelijke klachten namen toe.

Na mijn eerste afspraak met Rick wist ik gelijk dat ik aan het juiste adres was. Ik voelde me op mijn gemak en had kon open praten over de aspecten waar ik tegenaan liep, zonder dat ik me veroordeeld voelde. De belangrijkste conclusie was dat werken aan mezelf een hoofddoel was en afvallen maar een bijzaak.
 
Hoe is jouw traject verlopen?

Vanaf week één boekte ik succes. Natuurlijk kwamen er hobbels op de weg, maar tijdens dit proces werd ik steeds meer bewust dat het tijd werd om voor mezelf te kiezen. Belangrijk daarin was dat ik leerde dat een positieve mindset uiteindelijk meer effect heeft op je lichaam en geest. Voorheen moest iemand me thuis van de bank trekken om te gaan sporten. Nu ga ik elke keer met plezier. Samen met Rick leerde ik ook een balans te vinden in het maken van voedingskeuzes. Ik denk nu bewuster na over mijn voeding en leefstijl. Het is mij gelukt om 7 kg en 7,5% vet te verliezen. Nog belangrijker is de afname van mijn lichamelijke klachten, waardoor ik me weer een echt levendig en zelfverzekerd voel. Ik kan oprecht trots zijn op mezelf dat ik zo’n grote stappen heb gemaakt, zowel op fysiek als mentaal vlak. Persoonlijk heb ik mijn doel nog niet bereikt, maar zal ik de komende tijd, met de steun van Rick, deze nieuwe leefstijl succesvol doorzetten.

Wat zijn jouw succesfactoren geweest?
Ik denk dat het belangrijkste de persoonlijke gesprekken zijn geweest met mijn coach. Deze gesprekken hebben, met name in het begin van mijn traject, ervoor gezorgd dat mij een spiegel voorgehouden werd. Waarom doe je dit? Waarom maak je nu deze keuze? Wat maakt jou gelukkig? etc. Door deze gesprekken kwam ik vaker tot inzichten en conclusies waaruit mijn keuzes voortvloeide.
 
Op 12 juni 2020 startte ik met de eerste individuele training bij Fitnet waarbij we veelvuldig hebben gewerkt aan het sterker maken van mijn spieren, met als mooie bijkomstigheid dat ik ook nog ging afvallen. Ik ging als een speer en boekte succes na succes. In deze fase heb ik geleerd om te kijken naar vetpercentage en niet naar gewicht.

Wat zou je zelf nog kwijt willen?

Ik schreeuwde altijd dat ik nooit zoveel geld zou betalen voor personal coaching, want werkt toch niet. Nu achteraf ben ik zó blij dat ik deze stap genomen heb. Ik voel me sterker als persoon en mijn lichamelijke klachten zijn sterk afgenomen. De komende tijd wil ik me, met hulp van Rick, nog focussen op de laatste puntjes en het stabiliseren van mijn eigen ontwikkeling en mijn eetpatroon.  Ik voel me goed zowel op persoonlijk als lichamelijk vlak en heb vertrouwen in een gezonde en positieve toekomst, met dank aan Fitnet en in het speciaal aan Rick!


Salina Hoogeveen

Coach: Rick Geenen

“Salina heeft me écht verbaasd. Ze gaat actief aan de slag met de zaken die we bespreken, waardoor ze zichzelf weer op nummer 1 zet. Zo zie je dat haar fysieke verandering een weerspiegeling is van de stappen die ze heeft gemaakt op mentaal gebied.”

Werken aan jezelf begint vandaag!

Maak nu een afspraak voor een GRATIS intakegesprek.

Maak een afspraak

Fitnet succesverhalen