'Wie iets wil vindt een middel, wie iets niet wil vindt een excuus'

'Wie iets wil vindt een middel, wie iets niet wil vindt een excuus'

Succesverhaal

Diana van Ballegooy

Een half jaar geleden is mijn avontuur bij fitnet begonnen!
Het was een gewone vrijdagochtend toen ik wéér eens voor de spiegel stond en echt enorm baalde van wat ik zag. De zoveelste broek kreeg ik niet meer dicht en ik heb letterlijk gehuild van ellende. Al langer voelde ik me niet meer mezelf. Maar kreeg mezelf er toch niet gemotiveerd om er iets aan te doen. Tot op dat moment!

Ik kende Egon en Rick al langere tijd en wist waar zij mee bezig waren. Dus ik heb letterlijk een mail gestuurd met de vraag om mij te helpen omdat ik het niet alleen kon. Zo gezegd zo gedaan, intake gedaan en ‘aan de slag met mezelf’.

En wat ik nooit had durven dromen is gebeurd. De kilo’s vlogen eraf, mijn vetpercentage daalde per week en mijn zelfvertrouwen kwam terug. Met name dat laatste! 
Ik voelde me voor die tijd echt ‘vet’ en had geen behoefte meer aan leuke kleding kopen; want ‘het stond mij toch niet’. Uiteten deed ik veel maar elke keer met een enorm schuldgevoel…

Egon heeft me geleerd dat dik worden niet aan een product ligt, maar aan de hoeveelheid. Ik moest heel erg wennen aan het feit dat een stukje vlaai, chips of zelfs uiteten er niet voor zorgt dat je dikker wordt. Zelfs na twee weken genieten op vakantie was ik nog afgevallen! Ik kon het zelf niet geloven.Egon heeft met veel geduld steeds weer mijn eigen twijfel aangehoord en die uiteindelijk ook bij me weggenomen. Twee maanden geleden was ik zelfs nog gefocust op elke week wegen, de controle willen hebben. Nu weet ik dat ik het kan. Ik mag mezelf wat permitteren en zolang ik zorg voor balans komt alles goed. Ik heb vertrouwen in de toekomst, want ik heb dit proces helemaal zelf kunnen invullen, zelf mogen bepalen wat bij mij past en veel fabels overboord gegooid.

Net alleen fysiek zijn veranderingen merkbaar. Ik krijg veel te horen dat ik er ‘goed’ uitzie. Ik denk dat dat ook te maken heeft met zelfvertrouwen en weer van jezelf houden. Dat straal je uit. En dat zie je bij iedereen die een succesverhaal post. Dit is voor mij de meest positieve verandering: Weer met plezier naar mezelf kijken en me geen mislukkeling meer voelen. Het zogenaamde ‘troost-eten’ heb ik niet meer nodig! 
Ik kan Fitnet bij iedereen aanraden.

Speciale dank natuurlijk aan mijn eigen coach Egon Claessen, maar ook Rick, Demen en Janine. Heel erg bedankt voor de leuke trainingen en de positieve feedback!. You are life-changers. Toppers!

Diana van Ballegooy

Coach: Egon Claessen

"Diana heeft stap voor stap een verandering gecreëerd voor zichzelf. Met kleine stapjes kun je een groot resultaat bereiken. Diana is hier het levende bewijs van."

Werken aan jezelf begint vandaag!

Maak nu een afspraak voor een GRATIS intakegesprek.

Maak een afspraak

Fitnet succesverhalen