'Wie iets wil vindt een middel, wie iets niet wil vindt een excuus'

'Wie iets wil vindt een middel, wie iets niet wil vindt een excuus'

Succesverhaal

Lonneke Sprokkel

“Precies een jaar geleden startte ik mijn coachingstraject bij Fitnet. Via een collega en vriendin leerde ik hun werkwijze kennen. Ik zag haar dagelijks calorieën tellen, toch lekker eten én hele goede resultaten boeken. Toen dacht ik, dit wil ik ook!

Ik was klaar met mijn ongezonde lijf en de ongelukkige gedachten die daar bij hoorden. Afvallen lukte al jaren niet. Daarbij kwam ook dat mijn diabetes type 1 dit soms wat moeilijker maakte. Ik kwam uiteindelijk steeds in een vicieuze cirkel van wisselende bloedsuikers en ongezond eetgedrag terecht. Na mijn eerste afspraak bij Egon Claessen had ik er vertrouwen in dat het afvallen mij deze keer wel ging lukken. Ik had gelijk het gevoel dat ik open kon zijn over wat ik dacht en voelde én dat Egon de juiste coach was voor mij.

Vanaf week één boekte ik succes en dit, samen met veel steun en leuke reacties uit mijn omgeving, motiveerde mij om door te gaan. Ik leerde bij Fitnet dat het niet helpend is om mezelf lekkere dingen te ontzeggen, iets wat ik eerder continu wel deed. Ik eet nog steeds lekkere dingen (en soms ongezonde), maar heb inmiddels geleerd om dit goed in balans te houden en met mate te eten. Ik kies nu bewust mijn voeding en heb hierdoor een heel andere levensstijl ontwikkeld; een die ik makkelijk kan volhouden en bij mij past.

Op deze manier is het mij het afgelopen jaar gelukt om meer dan 20 kg en 12% vet te verliezen. Ik voel me zowel fysiek als mentaal fitter dan ooit. Daarbij geeft het een erg fijn gevoel dat iets wat me de afgelopen tien jaar nooit lukte, me nu binnen één jaar wel gelukt is. Ik kan nu oprecht trots op mezelf zijn als ik in de spiegel kijk.

Het komende half jaar wil ik me, met hulp van Egon, focussen op stabiliseren en de laatste puntjes op de i zetten met betrekking tot een gezond vetpercentage. Ik voel me goed en heb weer vertrouwen in een gezonde toekomst, met dank aan Fitnet!”

Lonneke Sprokkel

Coach: Egon Claessen

"Verandering is niet alleen in cijfers weer te geven. De lichamelijke verandering bij Lonneke is mooi om te zien maar de mentale verandering maakt het proces van verandering nog mooier."

Werken aan jezelf begint vandaag!

Maak nu een afspraak voor een GRATIS intakegesprek.

Maak een afspraak

Fitnet succesverhalen