Succesverhaal

Bo Bego

Wanneer ben je gestart bij Fitnet en zou je kunnen vertellen hoe je situatie toen was?
In november 2021 ben ik bij Fitnet gestart, inmiddels al dik een jaar geleden. Toen ik begon bij Fitnet woog ik het zwaarst. Ik denk dat ik mijn situatie het beste kan beschrijven als wel gelukkig met de mensen om mij heen en hoe mijn leven er over het algemeen uit zag, maar vooral erg ongelukkig met mezelf. Mijn gewicht heeft me altijd in de weg gezeten en het is iets waar ik mijn hele leven al dag in dag uit mee bezig ben. Echter toen ik op mijn zwaarst was werd ik in mijn dagelijkse leven continue beperkt en écht mooi heb ik me hierdoor nooit gevoeld, dit was mentaal wel altijd heel zwaar.

Waarom had je het gevoel dat Fitnet jou zou kunnen helpen?
Eerlijk gezegd had ik niet het gevoel dat iets me nog kon helpen, een operatie was eigenlijk het enige waar ik nog hoop in zag. Mijn vriend heeft mij kennis laten maken met Fitnet, door het verhaal van zijn collega die ook met de steun van Fitnet veel is afgevallen heb ik ervoor gekozen om het een kans te geven.

Hoe is het proces tot nu toe verlopen?
In grote lijnen heel goed. Wel met de nodige ups en downs, maar ik heb nog geen enkel moment het gevoel gehad dat ik beter kon opgeven. Door middel van Fitnet had ik constant een stok achter de deur, een plek om naartoe te gaan en de juiste personen waarop ik terug kon vallen. Dit houdt mij tot nu toe nog altijd staande en inmiddels ben ik meer dan 30 kilo afgevallen en mijn proces loopt nog steeds.

Hoe heeft Fitnet jou geholpen en wat heb je geleerd?
Vooral door het praten en de juiste coaching heeft Fitnet mij geholpen. Toen ik hier startte heb ik Rick als coach gekregen en ik heb mij ten allen tijde gehoord gevoeld. Ook werd ik telkens gemotiveerd om het beste in mijzelf naar boven te halen en gemotiveerd te blijven. Ik heb geleerd dat ik alles mogelijk is zolang ik dit zelf wil en dat tijd mijn grootste vriend is. Daarnaast heb ik geleerd dat genieten mag en het vooral een kwestie is van je leven 360 graden om te draaien. Tot op de dag van vandaag geniet ik nog altijd van lekker eten en drinken, maar ik heb geleerd om dit met mate te doen.

Hoe kijk je naar de toekomst?
Ik kijk heel positief naar de toekomst en ik heb er vooral veel zin in. Ik ben heel dankbaar voor wat ik bereikt heb en de manier waarop ik nu in het leven sta. Winkelen voor kleren is iets wat ik nu niet meer als straf zie en mijn relatie met alles rondom eten en drinken is enorm verbeterd.  

Bo Bego

Coach: Rick Geenen

"Ik zie dat Bo weer aan het stralen is en dat maakt mij als coach ook gelukkig."

Werken aan jezelf begint vandaag!

Maak nu een afspraak voor een GRATIS intakegesprek.

Maak een afspraak

Fitnet succesverhalen