Succesverhaal

Lisa Huntjens

Na veel verschillende afslankpogingen kwam ik via een vriendin bij Fitnet terecht. In november 2022 maakte ik de stap naar Fitnet en maakte kennis met mijn coach. Na al die afvalpogingen was ik op zoek naar iets wat werkt voor de lange termijn, want ik viel steeds terug in mijn oude patronen. Ik wist diep van binnen dat ik moest gaan werken aan mijn gezondheid. Ik ben veel mensen om me heen verloren en mijn eigen situatie zag er toentertijd niet best uit. Ik sukkelde veel met mijn eigen gezondheid. Dat heeft me aan het denken gezet en Fitnet voelde als mijn laatste hoop.
 
Eenmaal gestart bij Fitnet merkte ik dat ik snel resultaat behaalde. Dit zorgde ervoor dat ik veel vertrouwen had in de manier waarop ik bezig was. Ik sport meerdere malen in de week in een sportschool, daarnaast ben ik heel consequent in het bijhouden van de voedingsapp. Deze geeft me veel houvast. Wekelijks kom ik bij mijn coach Rick om te bespreken hoe het die week gegaan is en welke progressie ik heb gemaakt. Dit is voor mij een belangrijke stok achter de deur. Over de progressie ben ik zeer tevreden tot nu toe en durf best te zeggen dat mijn proces uitstekend verloopt.
 
De goede resultaten stimuleren mij om door te gaan. Daarnaast heb ik niet het gevoel dat ik een dieet aan het volgen ben. Ik heb geleerd om bewustere keuzes te maken in mijn huidige eetpatroon. Meer gezondere producten eten, zonder daarbij honger te hoeven lijden.
Lichamelijk is er veel veranderd, maar ook op andere gebieden zijn er grote veranderingen. Ik heb weer veel energie, waardoor ik weer drie keer in de week sport. De pufjes die ik moest gebruiken door mijn longproblemen zijn verleden tijd. Het masker voor de slaapapneu is ook verleden tijd. Deze nieuwe levensstijl bevalt mij uitstekend, waardoor ik er niet aan twijfel hiermee door te gaan. Ik zie mezelf in de toekomst als een happy persoon. Hier heeft Fitnet me mee geholpen.

Lisa Huntjens

Coach: Rick Geenen

“Lisa is het levende bewijs dat je nooit te oud bent om te werken aan een nieuwe leefstijl”. 

Werken aan jezelf begint vandaag!

Maak nu een afspraak voor een GRATIS intakegesprek.

Maak een afspraak

Fitnet succesverhalen