Succesverhaal

Ricardo Haemers

In 2018 ging ik samen wonen met mijn vriendin en iedereen weet wat er dan gebeurt… Eindelijk kan je gaan eten en drinken wat en wanneer je maar wil! Er is niemand die op je let en niemand die zegt dat dat niet goed voor je is. Hierdoor verloor ik mezelf een beetje. Ik schaamde me heel erg voor mijn lichaam, zat niet meer lekker in mijn vel en kreeg last van allerlei klachten. Eerder heb ik meerdere pogingen gedaan tot sporten, diëten en nog veel meer, maar niks hielp… Totdat een collega mij Fitnet adviseerde.

Ik begon mijn avontuur samen met Egon. Samen gingen we er voor zorgen dat mijn eetpatroon veranderde. In het begin zag ik dit als een grote uitdaging en twijfelde ik over hoe dit voor elkaar te krijgen. Zo liep ik elke keer weer tegen een nieuwe uitdaging aan en werd ik geconfronteerd met mijn eigen fouten. Maar al snel wist ik de knop om te draaien en begon ik mijn ritme te vinden!.

Gedurende mijn avontuur stond Egon altijd voor mij klaar. Het maakte hem niet uit hoe laat het was en waar hij was. Hij hielp mij altijd door dit proces heen. Ook zijn twee collega’s hebben mij goed geholpen. Normaal gesproken zou je denken dat ieder zijn eigen manier heeft en toch net iets andere tips, maar ik stond versteld: deze drie collega’s zitten echt op één lijn. Hierdoor maakte het voor mij niet echt uit wie er bij mijn meting was en wie mij verder hielp… Zij gaven mij allemaal de motivatie om door te knallen! Uit mijn metingen haalde ik elke keer weer heel veel kracht. Egon zorgde er elke keer weer voor dat ik met een brede glimlach naar buiten liep. Ik keek er dan ook naar uit om vol goede moed weer terug te komen en voor mijzelf weer te bewijzen waarvoor ik dit deed.

Fitnet heeft mij laten inzien dat het helemaal niet erg is om te snoepen of lekker veel te gaan uiteten. Alles draait erom dat je de juiste keuze maakt en dat je daardoor soms dingen aan de kant moet zetten voor iets anders. De coaches zorgen er voor dat je een beter beeld krijgt van wat je eigenlijk daadwerkelijk binnen krijgt.

Zonder Fitnet en Egon was het mij niet gelukt om die knop om te zetten en bewuster te worden van wat ik eet. Door hun hulp en tips zit ik nu veel beter in mijn vel en durf ik mezelf ook eindelijk te laten zien. Daarnaast voelt het stiekem ook heel goed als iemand het opvalt en zegt “Zeg, ben jij afgevallen?” Na een proces van een half jaar is er veel veranderd, zowel fysiek als mentaal. Mijn avontuur zit er zeker nog niet op, ik blijf lekker doorgaan tot ik mijn doel bereikt heb en een stabiel eetpatroon heb gerealiseerd.

Ricardo Haemers

Coach: Egon Claessen

"Ricardo ziet heel goed in dat consistentie de sleutel tot succes is. Een echte topper!"

Werken aan jezelf begint vandaag!

Maak nu een afspraak voor een GRATIS intakegesprek.

Maak een afspraak

Fitnet succesverhalen