‘Wacht niet op een goede dag. Maak er één!’

‘Wacht niet op een goede dag. Maak er één!’

Fitnet coaches

Egon Claessen

Samen met Rick Geenen heeft Egon in 2016 Fitnet opgericht. “Rick en ik kennen elkaar al heel wat jaren. In onze jeugd voetbalden we samen. Daarna zijn we ieder ons eigen pad gegaan. Totdat we in 2014 elkaar in maatschappelijk verband weer tegenkwamen. We bleken dezelfde visie te delen over het begeleiden van mensen. We raakten enthousiast en hebben onze visie uitgewerkt tot wat nu Fitnet is.’

Egon is een betrokken en gedreven coach. Wil je afvallen, je fitter voelen, meer energie krijgen, beter leren omgaan met stress of leren hoe je je verder kunt ontwikkelen, bij Egon ben je aan het juiste adres. “Als coach ben ik ervan overtuigd dat we iedereen kunnen ondersteunen in zijn of haar levensstijl. Er is altijd ruimte voor verbetering en doorontwikkeling. Door je te laten begeleiden ga je in mijn ogen op zoek naar de beste versie van jezelf.”

Egon Claessen

Rick Geenen

Rick Geenen is mede-eigenaar en coach bij Fitnet. In het verleden was Rick actief als profvoetballer bij Fortuna Sittard, Hansa Rostock en MVV. “Fitnet is in eerste instantie begonnen als online platform, maar heeft zich de laatste jaren zo ontwikkeld dat dit gecombineerd wordt met een fysieke locatie aan de Groenstraat in Geleen. Daar ben ik ontzettend trots op. De combinatie van ondernemen en mensen helpen met hun gezondheid en welzijn, vormt voor mij de motivatie om elke dag weer het beste uit mijzelf en anderen te halen. Persoonlijk denk ik dat iedereen een coach kan gebruiken in zijn/haar leven. Dat is wellicht het belangrijkste wat ik heb meegenomen uit mijn verleden in de topsport. Dat en mijn affiniteit met voeding, training en gedragsverandering zijn uiteindelijk de reden geweest om samen met Egon Fitnet op te richten.”

Rick Geenen

Demen Roumen

In het verleden is Démen 13 jaar actief geweest bij Fortuna Sittard, waarvan de laatste 2 jaren als selectiespeler. Bij EVV Echt kwam hij in contact met Rick Geenen. Zijn afgeronde studie CIOS sloot goed aan op de werkzaamheden bij Fitnet. Nadat hij een jaar interne opleiding bij Fitnet had gevolgd, wilde hij zijn kennis verder uitbreiden. Zijn werkzaamheden als coach bij Fitnet combineert hij met een HBO studie Fysiotherapie. “Ik wil graag breed opgeleid zijn omdat ik ervan overtuigd ben dat ik op die manier meer kennis kan delen met anderen. Mijn voetbalverleden heeft mij de kracht van discipline geleerd. Die ervaring vormt de drijfveer om cliënten binnen Fitnet te helpen in hun proces. Ik verdiep mij bij Fitnet met name in de groupscounseling en verzorg ik trainingen. Het geeft veel voldoening om als contactpersoon met mensen te praten en ze te helpen met hun uitdagingen.”

Demen Roumen

Ellen Hermans

Ellen Hermans is student Sportkunde aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen en loopt stage bij Fitnet. Als sportkundige wil zij mensen begeleiden naar een leefstijl waarin zij zich op fysiek en mentaal gebied zo lang mogelijk fit en vitaal voelen. Dit sluit naadloos aan op de werkwijze van Fitnet. De perfecte plek dan ook voor haar afstudeerstage. “Hier kan ik mij de komende periode, in een prettige omgeving, verder ontwikkelen”, aldus Ellen.

“Zoals wellicht bekend spelen beweging, voeding en gedrag een belangrijke rol bij vitaliteit. Maar in de eerste week van mijn stage heb ik al ervaren dat ‘zich vitaal voelen’ veel verder reikt dan deze factoren alleen. Hier wil ik samen met de cliënten en het team van Fitnet het komende jaar mee verder aan de slag.”

“Voor mijn ontspanning tennis ik graag. Door het spelen van wedstrijden heb ik ervaren welke invloed mijn mindset heeft op mij als persoon en leer ik nog steeds om met ‘aardige ogen’ naar mijzelf te kijken.”

Ellen Hermans

Marlon Willems

Marlon Willems is fysiotherapeut en osteopaat. “Het klinkt misschien gek, maar ik zie de mens als een levende puzzel. Mijn passie en gedrevenheid zorgen ervoor dat ik de oorzaak van de klacht tot op de bodem zal uitzoeken.” Werkzaam als fysiotherapeut merkte zij dat ze vaak niet tot de oorzaak van de klacht kon komen. Daarom is zij op zoek gegaan naar meer verdieping. Zij heeft ervaring opgedaan als voeding- en lifestylecoach en in 2017 is zij gestart aan de opleiding Osteopathie. Momenteel is zij bezig deze MSc. titel te behalen aan Buckinghamshire New University, welke zij in 2022 zal mogen ontvangen. 

Marlon Willems

Werken aan jezelf begint vandaag!

Maak nu een afspraak voor een GRATIS intakegesprek.

Maak een afspraak